تلفن همراه «اسکلت انسان» را تغییر می‌دهد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید که توسط دانشمندان استرالیایی صورت گرفته بیانگر‌ آن است که اسکلت انسان‌ها در نتیجه استفاده بیش از حد از موبایل تغییر می‌کند.

محققان دانشگاه استرالیا دریافته‌اند، در پی استفاده از تلفن همراه لبه‌های استخوانی در حال رشد در پشت و انتهای اسکلت جمجمه‌ افراد است.

نتایج یک بررسی آماری نیز بیانگر آن است، شمار افرادی که از برآمدگی‌های پس‌سری خارجی بزرگ در پایه جمجمه‌شان رنج می‌برند هر روز افزایش می‌یابد و این رشد در زائده‌ها تنها به دلیل استفاده مفرط از تلفن همراه است.

محققان همچنین تأکید می‌کنند، ساعت‌ها استفاده از ابزار هوشمند و گجت‌ها منجر به تغییر شکل قسمت‌هایی از بدن شده که کمتر استفاده می‌شدند و حالا این فشار راهی جز تغییر برای آنها نگذاشته است.

پژوهشگران دانشگاه سان‌شاین کوست می‌گویند، در دهه‌های ابتدایی سال 1800 وجود این زائده‌ها تأیید نمی‌شد و بسیار موارد نادری بودند، اما الان به راحتی وجود این برآمدگی‌ها در پشت سر افراد به خصوص آنهایی که طاس هستند، احساس می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد، این برآمدگی‌ها در افراد جوان به میزان قابل توجهی بیشتر هستند و  میان جوانان 18 تا 30 ساله رایج است.

در این پژوهش محققان جمجمه بیش از هزار نفر از افراد 18 تا 86 ساله را تحت بررسی قرار دادند و در نهایت دریافتند، تغییر در انتهای اسکلت جمجمه جوانان به میزان قابل ملاحظه‌ای بیشتر است.

آزمایش‌ها حاکی از آن است که برآمدگی‌های پس‌سری خارجی جمجمه افراد در حال حاضر به طور میانگین 2.6 سانتی‌متر است.

براساس آمار در دسترس، بیش از 78 درصد انگلیسی‌ها صاحب حداقل یک گوشی هستند و از هر 5 بزرگسال یک نفر بیش از 40  ساعت در هفته آنلاین است.

انتهای پیام/