به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علی رمضانی در جلسه کمیسیون فعالیتهای تابستانی سال ۹۸که با حضور دیگر اعضای تشکلهای دانشآموزی برگزار شد، اظهار کرد: سیاست آموزشوپرورش با توجه به اسناد بالادستی و برنامه ششم، تمرکز بر مهارتآموزی است و در این زمینه آموزشوپرورش قبول کرده که ورود جدی داشته باشد؛ بنابراین در کنار دوستان در حوزه آموزش مصمم هستیم بحث مهارتآموزی،کارآفرینی و ایجاد فضای شاد را برای دانشآموزان جدی بگیریم.
وی افزود: سیاست ما در پایگاههای تابستانی امسال این است که بتوانیم طبق نامگذاری سال بر مبنای حمایت از تولید کالای ایرانی تلاش کنیم برنامه حمایت از این موضوع را با راهاندازی دبیرخانهای در یزد با حمایت تشکلها و شورای دانشآموزی داشته باشیم.
رمضانی ادامه داد: در کانونهای فرهنگی تربیتی سیاستی که در پیشگرفتهایم برگزاری جشنواره تولیدات کالای ایرانی در سراسر کشور است بهطوریکه هر استان یک جشنواره را در دستور کار خود قرار دهد.
وی گفت: یک دغدغه جدی هم داریم و آن حمایت از تولیدات بومی و محلی است، باید بتوانیم از ظرفیت وزارت آموزشوپرورش و تشکلهای دانشآموزی کمک بگیریم تا در پایگاههای تابستانی نمایشگاهی از تولیدات استانها در مدارس راهاندازی شود و برای هر دانشآموز یک مهارت دیده شود.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزشوپرورش بر لزوم توسعه مهارتهای اجتماعی و فرهنگی در میان دانشآموزان تأکید کرد و افزود: تمام فعالیتهای ما باید بر اساس نگاه فرهنگی هنری باشد بنابراین باید از ورود دانشآموزان به بنگاههای اقتصادی حمایت کنیم.
وی گفت: اردوها و فعالیتهای فرهنگی و پرورشی مورد استقبال دانشآموزان هستند. ظرفیتهای ویژه دارالقرآنها، اردوگاهها و ظرفیتهای پژوهش سراها میتوانند برای مهارتآموزی به ما کمک کنند.
رمضانی در ادامه گفت: انتظار داریم نهادهای بیرون آموزشوپرورش در این راستا به ما کمک کنند تا بتوانیم این رسالت را انجام دهیم.
وی از شروع ثبتنام در پایگاههای تابستانی از هفته اول تیر خبر داد و گفت: امیدوارم امسال بتوانیم به ۳۰هزار پایگاه برسیم. همچنین در معاونت پرورشی و فرهنگی برای ۳استان سیلزده برنامه ویژه شادیآفرین داریم.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزشوپرورش از افتتاحیه برنامهها و فعالیتهای تابستانی در شهر آققلا در استان گلستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تربیت ۲هزار و ۴۰۰مدرس اردویی را در دستور کارداریم که ۲۰۲نفر از مدرسان کشوری این کار را انجام خواهند داد.
وی افزود: امسال درصد شرکتکنندگان در مسابقات فرهنگی هنری رشد ۶۰ درصدی داشت و حدود ۵میلیون نفر در بخش سرود شرکت کردند.
رمضانی به برگزاری برنامههای احلی من العسل، همیار مشاور و برنامه مهارتی و تشکیلاتی اشاره کرد و گفت: برای داشتن مدرسه شاد نیاز به مربی شاداب داریم که این موضوع از سوی تمام دفاتر معاونت در حال پیگیری است.
وی در ادامه به برنامههای مختلف تشکلهای دانشآموزی اشاره کرد و تصریح کرد: باید برای دانشآموزان استثنایی هم برنامه داشته باشیم و این فرصت را در فعالیتهای تابستانی برای این دسته از دانشآموزان فراهم کنیم.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزشوپرورش به بحث بازیهای رایانهای هم اشاره کرد و گفت: از سال گذشته تفاهمنامهای با وزارت ارشاد دراینباره امضا کردیم و ۴۰نفر از برگزیدگان کشوری را آموزش دادیم. امسال نیز در انجمن بازیسازی رایانهای این کار فرهنگی را ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام/