به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، هادی حفیظی معاون علمی، پژوهشی و فناوری سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران در نشست تخصصی شورای نخبگان غرب استان تهران گفت: توجه به حمایت از نخبگان به عنوانیک رسالت که در سازمان بسیج علمی نهادینه شده است. خانه نخبگان بسیج یکی از نهادهای تابع سازمان بسیج علمی است که به عنوان یک بستر مهم در فضای تصمیم سازی ورود کرده است.
وی در ادامه افزود: از جمله برنامه هایی که میتوان به عنوان اولویت در خانه نخبگان مدنظر دانست ایجاد مرجعیت علمی و مدیریتی، شناسایی و هدایت نخبگان در خانه نخبگان استان تهران است. که ابتدا باید رویکرد شهرستانی و سپس رویکردهای استانی و کشوری را درنظر گرفت و با تدوین و نگارش مدل های شهرستانی گامی مهم در جهت حل معضلات و شناسایی تهدیدات بتوان برداشت.
حفیظی گفت: تعریف نخبه باید تعریفی دقیق و جامع در تمامی حوزه ها از جمله علمی، فرهنگی، سیاسی و هنری باشد.
موضع گیری صحیح، جریان سازی و گفتمان سازی از انتظارات و ماموریت های ویژه خانه نخبگان است. مردم باید با جریان نخبگانی همراه شوند و نباید از ظرفیت مردم غافل بود. مشکلات منطقه باید در جلسات خانه نخبگان احصاء و چکش کاری شده و با برگزاری مسابقات در سطح منطقه در جهت حل معضلات گام برداشت، ایجاد ارتباط با ظرفیت محلات اسلامی به عنوان بستری مناسب در جهت ارتباط با بدنه مردمی است.
الوند مسئول خانه مطبوعات استان تهران نیز در این نشست گفت: تلاش ویژه نخبگان باید برای کاهش اثر وابستگی کشور به نفت باشد و توجه ویژه به حوزه علوم دانش بنیان و تکنولوژیک را میتوان به عنوان ابزاری صحیح برای مقابله با تحریها دانست.
وی افزود: تعامل با صنایع و شرکت های دانش بنیان در سطح منطقه میتواند هدفی جدید در کارگروه های تخصصی خانه نخبگان باشد.
در ادامه این نشست محمدعذیری مسئول خانه نخبگان شهرستان قدس گفت: تغیر رویکرد برنامه های خانه نخبگان با توجه به ۷ بند گام دوم انقلاب از الزمات کار در سال ۹۸ است، به طوری که راهبرد هایی که در گام اول به نحوه احسن ایجاد و اجراء نشده بود می بایست در گام دوم عملی شود.
انتهای پیام/