پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با بیان اینکه ایران از نظر سیستم قوانین حمایتی از استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان جزء پیشرفتهترین کشورهای منطقه است، گفت: در میان کشورهای منطقه نه از نظر تعداد، نه از نظر محتوا و نه از نظر گردش مالی، هیچکدام از کشور در سطح ایران نیستند.
وی کشور روسیه را در این زمینه مستثنا دانست و گفت: البته کشور روسیه در زمینه استارتاپها پیشرفت دارد اما نمونه بعضی از استارتاپهای ما که شرکت دانشبنیان هستند حتی در روسیه هم وجود ندارد.
صالحی ادامه داد: استارتاپهای ما در برخی موارد مانند خدمات حمل و نقل حتی در دنیا حرفهایی برای گفتن دارند و من در اجلاس سال گذشته اسکاپ این استارتاپها را به اسم معرفی کردم.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ما در زمینه پیشرفت استارتاپها نسبت به کشورهای منطقه مزیت نسبی و حتی در برخی کشورها مزیت مطلق در ایجاد و حمایت از استارتاپ های حوزه فناوری، خدمات و نرم افزار و مسائل هنری داریم.
وی اضافه کرد: چند سالی از قانون شرکت های دانش بنیان میگذرد، اوایل میگفتیم این قانون در حال فرهنگ سازی است اما حالا از مرحله فرهنگ سازی گذشتیم، وقتی در سال ۹۶ فروش شرکتهای دانشبنیان بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است، یعنی این شرکتها در اقتصاد کشور ورود کردهاند؛ این عدد گردش مالی در اقتصاد ما نقش کمی نیست و با این روند رو به رشد حمایتهای مسئولان و معاونت علمی مطمئنیم این شرکتها در آینده نزدیک عضو غیرقابل انکار در اقتصاد کشور خواهند بود.
انتهای پیام/