ابراز نگرانی فرهنگیان از سرپرست جدید آموزش و پرورش

به گزارش مشرق، ۶ تشکل فرهنگیان در نامه‌ای به رئیس‌جمهور درباره انتصاب سرپرست جدید آموزش و پرورش، ابزار نگرانی کردند.

بیشتر بخوانید:

سوابق کاری سرپرست جدید وزارت آموزش‌وپرورش

علت عمر کوتاه حضور وزرا در آموزش‌وپرورش چیست؟

در نامه آنها آمده است:

جناب آقای دکتر روحانی!

آموزش و پرورش به عنوان نهادی حساس و دیربازده، بیش از هر وزارتخانه‌ای نیاز به ثبات مدیریت دارد آنهم مدیریتی فرهنگ‌مدار و معلمانه اما متاسفانه در دوران ریاست جمهوری جنابعالی شاهد تزلزل و بی‌ثباتی در مدیریت این دستگاه سرنوشت‌ساز بوده‌ایم.

چندان که ظرف مدت ۶ سال، زمام امور تعلیم و تربیت نسل آینده را به سه وزیر و یک سرپرست سپرده‌اید! و طبعاً دامنه این تغییرات شتابزده به مدرسه کشیده شده و خانواده‌ها را از بی سر و سامانی اوضاع آموزش و پرورش نگران ساخته است و مکرراً شاهد بروز ناملایمات و حوادث زیانباری هستند که سرنوشت عزیزانشان را تهدید می‌کند.

آخرین تنشی که اخیراً بر پیکر مدیریت وزارت آموزش و پرورش وارده آمده، انتصاب فردی با پیشینه عملکردی کاملاً حزبی و سیاسی به سرپرستی این وزارتخانه است، فردی که وابستگی‌های گروهی و سابقه گرایش‌هایش به سردمداران جریان فتنه و موضعگیری‌ها و رفتارهای تند سیاسی‌اش همواره با اعتراضات فراوان و ایجاد تشنج در جامعه مواجه بوده است چندان که حتی در سمت معاونت سیاسی استانداری نیز مسئولان بالاتر دولت شما ایشان را تحمل نکرده‌اند.

همچنین لااقل می‌توان گفت که موضعگیری‌های نسنجیده‌اش اتهام حمایت از برنامه ۲۰۳۰ را متوجه او ساخته است.

جناب آقای دکتر روحانی! شما می‌دانید که مقام معظم رهبری همواره نسبت به حزبی و سیاسی شدن آموزش و پرورش هشدار داده‌اند و مدیران این وزارتخانه را از رفتار گروهی و جناحی برحذر داشته‌اند و از آن با تعبیر «سَمّ» یاد کرده‌اند لذا جای شگفتی است که سکّان کشتی هدایت ۱۳ میلیون دانش آموز و راهبری یک میلیون معلم فرهیخته به یک تندروی سیاسی سپرده شود! فردی که در همان روزهای نخست سرپرستی، نشستی با «خانه احزاب» گروه‌های اصلاح‌طلب فرهنگی برگزار می‌کند و سخنگوی دولت جنابعالی در این جلسه خواستار حمایت احزاب فوق‌الذکر جهت معرفی ایشان به عنوان وزیر می‌شود.

جناب آقای رئیس جمهور! تقاضا داریم به جامعه والامقام فرهنگیان از دریچه چند گروه سیاسی اصلاح طلب نگاه نکنید و نگذارید منزلت و مصلحت معلم، بیش از این قربانی مصالح سیاسی این گروه‌ها شود؛ جامعه فرهنگیان که سال‌هاست تحقق عدالت و وعده‌های انتخاباتی و مطالبات برحق خویش را به انتظار نشسته‌اند، نگران آن هستند که در قبال واگذاری بخشی از مطالباتشان در قالب نظام رتبه‌بندی، شاهد آن باشند که آموزش و پرورش به یک حزب تمام عیار در ایام انتخابات آتی تبدیل شود و اهداف متعالی تربیت کودکان و نوجوانان کشور، تحت تاثیر منافع سیاسی و حزبی گروهی قدرت طلب زیرپا گذاشته شود.

ریاست محترم شورایعالی انقلاب فرهنگی! دوران مسئولیت شما به سرعت سپری می‌شود، نگذارید فاجعه بهره‌برداری ابزاری از معلم، دانش‌آموز و مدرسه، در راستای منافع قدرت‌طلبانه یک جریان سیاسی در دولت شما انجام و به نام شما تمام شود.

امید داریم فشارهای این جریان سیاسی، منجر به تکرار ماجرای شهردار سابق نشود و جنابعالی را به تائید انتصابی ناخواسته وادار نکند؛ یقین داشته باشید که در جمعیت میلیونی معلمان، شخصیت‌های فرهیخته، آزاده و بی‌حاشیه‌ای برای جانشینی شهیدان رجایی و باهنر وجود دارند.

کانون تربیت اسلامی، جمعیت اسلامی فرهنگیان، انجمن اسلامی فرهنگیان خراسان، انجمن اسلامی فرهنگیان آذربایجان شرقی، جمعیت اسلامی فرهنگیان حامی دولت اسلامی و جمعیت اسلامی فرهنگیان عدالتخواه استان اصفهان.

برچسب ها:

سیاسی