به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان تهران در مرکز همایشهای بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.
علی شهری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، اظهار کرد: در ابتدا یادی میکنم از مرحوم حافظی بزرگمرد جامعه خیرین مدرسهساز ایران اسلامی که بزرگی بود از تبار شما خوبان خیر مدرسه ساز که انشاءالله با اولیای الله محشور شوند.
وی با بیان اینکه تهران دارای 41 منطقه آموزشی و پرورشی است و بزرگترین حوزه آموزشی در کشور را در دل خود جای داده است، گفت: در حال حاضر بیش از 5500 مدرسه دولتی با 56 هزار کلاس درس دولتی در استان تهران وجود دارد.
شهری با بیان اینکه استان تهران دارای کلاسهای 40 نفره است و از میانگین کشوری بالاتر است که در تربیت تأثیر منفی میگذارد، اضافه کرد: روزانه قریب به 2 میلیون دانشآموز مهمان مدارس استان تهران هستند؛ مدارسی که به واقع نیازمند توجه جدی تمام ارکان کشور است.
وی ادامه داد: وجود 23 هزار کلاس درس فرسوده، تمام فکر و ذهن بنده و همکارانم را در اداره کل نوسازی مدارس استان تهران مشغول کرده است و اکنون با تمام و آنچه به عنوان منابع در اختیار داریم مشغول فعالیت هستیم تا حتی لحظهای وقفه در امر خدمت رسانی به دانشآموزان کشورمان رخ ندهد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران افزود: منابع محدود دولتی در شرایط فعلی پاسخگوی نیازهای استان تهران نیست و مطابق سنوات گذشته که خیرین مدرسهساز یار و یاور نوسازی مدارس هستند، اکنون نیز، نیازمند یاری شما خیرین هستیم.
وی اضافه کرد: بر اساس بررسیهایی که همکارانم در اداره کل نوسازی مدارس استان تهران و با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش شهر تهران و شهرستانهای استان تهران انجام دادهاند، استان تهران به 18 هزار کلاس درس جدید نیاز دارد.
شهری با بیان اینکه با توجه به قیمتهای کنونی ساخت هر کلاس درس حدود 300 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: این موضوع بدان معناست که برای احداث 18 هزار کلاس درس، بیش از 6 هزار میلیارد تومان نیاز است تا به شرایط استاندارد برسیم.
وی تصریح کرد: ساخت این تعداد فضای آموزشی نیز از نظر زمانی فرصت مناسبی را طلب میکند زیرا همین 23 هزار مدرسه فرسودهای که در تهران وجود دارد، باید تخلیه شود تا بتوانیم آنها را بازسازی کنیم، لذا مدت زمانی قابل توجه هم برای این امر نیاز است.همچنین، از سال 1397 نیز کار ساخت 12 هزار کلاس درس در حوزه شهرستانهای استان تهران آغاز شده است که امیدواریم تا سال 1401 این موضوع به اتمام برسد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت: بر اساس برنامه ریزی هایی که در اداره کل نوسازی مدارس استان تهران انجام شده است، خیرین مدرسه ساز محور برنامههای سال 1398 هستند و در تلاش هستیم تا بهترین شرایط و امکانات را برای حضور خیرین در مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان تهران فراهم کنیم.
وی ادامه داد: خیرین هم در ماهها گذشته با حضور پر رنگ در مناطقی که به آنها اعلام شده و به شدت نیازمند احداث واحدهای آموزشی هستند، انصافا سنگ تمام گذاشتند و این موضوع از میزان تعهدات خیرین در سال جاری مشخص و مبرهن است.
شهری اضافه کرد: از جشنواره بیستم خیرین مدرسه ساز استان تهران تاکنون، خیرین 71 پروژه آموزشی را در سطح استان تهران تقبل کرده و در حال ساخت، مشارکت و برنامه ریزی احداث فضای آموزشی هستند که از همین طریق از تمامی آنها نهایت تشکر و قدردانی را میکنم.
وی گفت: افزایش تعهدات خیرین از جشنواره بیستم تاکنون بیش از 200 درصد بوده است و این موضوع در نوع خود بی نظیر که نه، به واقع کم نظیر است. چنین مشارکتی در هیچ جای دیگر نمونه و مشابه ندارد و به تمام ارکان اداره کل نوسازی مدارس استان تهران نیز توصیه کردهام که تمام قد در خدمت خیرین نیک اندیش باشید و در نهایت تکریم و احترام تمام درخواستها و کارهای آنها را انجام دهید.
انتهای پیام/