ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به جدی بودن فرسودگی دانشگاه های بزرگ کشور گفت: یکی از نگرانی هایی که وجود دارد مربوط به فرسودگی دانشگاه های بزرگ و قدیمی در کشور مانند دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی و تهران است که باید در این رابطه سازمان برنامه و بودجه در قالب برنامه میان مدت برای مقاوم سازی بناهای آنها اقدام کند.
وی ادامه داد: روسای دانشگاه هایی که با مشکل فرسودگی روبرو هستند باید از سازمان برنامه و بودجه کمک بگیرند و در صورت نیاز طرح جایگزینی ساختمان های خود را انجام دهند چرا که باید این موضوع با استفاده از مصوبات مجلس، مجوز ساخت بنا و پروژه آن تصویب شده و ساختمان های نوساز جای بناهای فرسوده را بگیرند.
مطیعی افزود: صندوق رفاه دانشجویان در زمینه فرسودگی ساختمان های دانشگاه های بزرگ بیشتر نقش حمایتی دارد به این معنی که در تعمیر و تامین تجهیزات کمک می کند و توان ساختن ساختمان را بر اساس بودجه ای که در اختیار دارد را ندارد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشگاه های جدید که در یک دهه گذشته ساخته شده اند بیشتر مشکلاتشان زیر ساختی است به طوری که در زمینه های خوابگاهی یا رسوران های دانشجویی دچار نواقص هستند که ما از طریق صندوق مشکلات آنها را رفع خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به تغییرات اقتصادی سال 98 نسبت به سال 97 و افزایش مشکلات مالی سعی کرده ایم عدد بودجه صندوق رفاه کاهش پیدا نکند از طرفی مسائلی شامل تغییرات بازار ارز تاثیر بسزایی در فعالیت های ما دارد در واقع اگر فعالیت های اقتصادی بیشتر شود قیمت ها معقول خواهد شد و دولت درآمدش بیشتر می شود.
مطیعی درباره افزایش وام های مختلف دانشجویی در سال تحصیلی 98-99 گفت: صندوق رفاه تعهداتش را بر اساس بودجه ای که دارد انجام می دهد که امسال نیز همه تلاش خود را کرده ایم که میزان بودجه ما کاهش پیدا نکند، امسال ۴ نوع از وام های دانشجویی افزایش خواهد داشت و دیگر وام ها نیز بر اساس سال گذشته پرداخت می شود.
وی در پایان افزود: تصمیم گیری درباره میزان پول غذای دانشجویان و همچنین اجاره خوابگاه های دانشجویی ۲ ماه دیگر در کمیسیون دائمی صندوق رفاه دانشجویان بررسی و اعلام میشود.
انتهای پیام/