۸۰۰میلیون تا ۱۱میلیارد قیمت پروانه داروخانه/ خرید هر رأی ۲۰۰ هزار تومان!/ تقاضای مردم لواسان از رئیس قوه قضائیه

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

*************

کیهان

محمد سلامتی: روحانی برای ساماندهی اقتصاد نیاز به اختیارات جدید ندارد

عضو سازمان (منحله) مجاهدین انقلاب می‌گوید: رئیس جمهور برای ساماندهی اقتصاد کشور، نیاز به اختیارات بیشتر ندارد.

محمد سلامتی در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد و در پاسخ این سوال که «آقای روحانی اخیراً به موضوع کمبود اختیارات ریاست جمهوری اشاره کردند. چقدر این کمبود اختیارات دست آقای روحانی را برای اداره مطلوب کشور بسته است؟»

گفت: آقای روحانی روشن نکرده‌اند که در چه زمینه‌ای اختیاراتشان محدود است. ایشان که حقوقدان هستند، بهتر بود همان ابتدای دولت یازدهم در مورد رفع محدودیت‌های وظایف ریاست جمهوری اقدام می‌کردند و تا حالا صبر نمی‌کردند. با این حال به‌نظر من در محدوده کارهایی که برای ساماندهی وضع اقتصاد و تحرک بخشیدن به جامعه لازم است، فعلاً نیازی به اختیارات جدید نیست.

وی همچنین درباره زمزمه گاه و بی‌گاه رفراندوم از سوی روحانی می‌گوید: من نمی‌دانم آقای روحانی چه موضوعی را در ذهن خود برای همه‌پرسی درنظر داشتند ولی قانون اساسی ظرفیت مناسبی را برای حل مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از راه همه‌پرسی درنظر گرفته است. این کار با تصویب دوسوم مجموع نمایندگان مجلس امکان‌پذیر است. بنابراین بهتر است آقای روحانی از این طریق نظرات خود را پیگیری کند، اما به‌نظر من در شرایط فعلی هیچ موضوع بسیار مهمی که نتوان آن را از راه‌های معمولی حل کرد و نیاز به همه‌پرسی داشته باشد، وجود ندارد.

نیویورک تایمز: فشار حداکثری علیه ایران شکست تمام عیار برای ترامپ بود

یک روزنامه آمریکایی در ارزیابی تحرکات دولت ترامپ نوشت: کمپین فشار حداکثری علیه ایران یک شکست تمام عیار بوده است.

نیویورک تایمز به قلم نیکلاس کریستف نوشت:

دونالد ترامپ، کمپین اعمال فشار حداکثری را علیه کره شمالی به اجرا گذاشت و این کشور همچنان به فعالیت‌های خود در زمینه تولید سلاح‌های هسته‌ای ادامه می‌دهد. او همین کمپین را در مواجهه با چین به اجرا گذاشته و ایالات متحده را با خطر یک جنگ تجاری مواجه کرده است. کمپین اعمال فشار حداکثری علیه ونزوئلا هیچ تاثیری بر نیکلاس مادورو نداشته است. کمپین اعمال فشار حداکثری در مورد فلسطینی‌ها هم به اجرا گذاشته و پاسخ آنها خودداری از دیدار با مقامات دولت ترامپ بوده است. اما نگران کننده‌ترین مورد، استفاده از کمپین اعمال فشار حداکثری ترامپ در قبال ایران است.

ترامپ در هریک از موارد فوق بدون این‌که هیچ استراتژی واضحی داشته باشد، تاکتیک‌های تهاجمی را پیش برده است. در اغلب موارد این تاکتیک‌ها موجبات خصومت بیشتر این کشورها به خصوص ایران را فراهم آورده‌اند که در برخی موارد برای ایالات متحده مخاطره آفرین است.

خوشبختانه ترامپ اعلام کرده که دستور حمله نظامی به ایران را لغو کرده، اما مسئله این است که سیاست او در قبال این کشور عمدتاً شکست خورده. بداهه نوازی‌های او دوست و دشمن را به یک میزان گیج و آشفته کرده است.

به‌نظر می‌رسد که ترامپ در یک دنیای فانتزی زندگی می‌کند که در آن اقدامی چون ترک توافق هسته‌ای به‌همراه اعمال تحریم‌ها و توئیت‌های تهدیدآمیز، ایران را به دست کشیدن از برنامه هسته‌ای‌اش وادار خواهد کرد. اما تاکتیک‌های ترامپ در عمل خشم ایران را برانگیخته و آن را به واکنش وادار کردند.

اگر همان‌طور که ترامپ گفته و پیش‌بینی کرده، در حملات دقیق آمریکا ۱۵۰ ایرانی کشته می‌شدند، آنگاه نیروهای تحت حمایت ایران با کشتن آمریکایی‌ها در عراق، سوریه، افغانستان و هر جای دیگری در جهان این حمله را تلافی می‌کردند. حتی این احتمال وجود داشت که ایران یا یکی از گروه‌های تحت حمایت آن به زیرساخت نفتی عربستان سعودی حمله و در جریان نفت از تنگه هرمز اختلال ایجاد کنند.

ممکن بود حزب‌الله به اسرائیل حمله کند و یک جنگ جدید بین اسرائیل و لبنان آغاز شود. اقتصاد جهانی ممکن بود به شدت آسیب ببیند. درگیری با یک حمله دقیق به اهداف خاص شروع می‌شد، اما همانجا پایان نمی‌یافت.

رویکرد فشار حداکثری ترامپ در رابطه با هر کشوری که اعمال شده، یک شکست تمام عیار بوده است.

نشنال ریویو: کابوس‌های بوش و اوباما ترامپ را از جنگ برحذر می‌دارد

یک نشریه آمریکایی معتقد است اظهارات ترامپ مبنی بر غیرعمدی بودن سرنگونی پهپاد آمریکا توسط ایران ساده‌لوحانه است و او از تلفات درگیری با ایران می‌ترسد.

مایکل روبین از اعضای اندیشکده آمریکن اینترپرایز، در نشریه نشنال ریویو نوشت: ساده‌لوحانه است که «دونالد ترامپ» نابودی پهپاد آمریکایی توسط ایران را «غیرعمدی» می‌خواند، عملی که حتی خود مقامات جمهوری اسلامی هم آن را تأیید کرده‌اند. او افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده روز چهارشنبه در جریان دیدار با «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا سقوط پهپاد آمریکایی توسط ایران را «یک اشتباه بد» نامید، اما در پاسخ به این سؤال که آمریکا چه باید بکند، مرموز عمل کرد.

در حالی که ترامپ نسبت به رؤسای جمهوری پیشین خود رویکرد سخت‌تری به ایران داشته، به نظر می‌رسد در حال گریختن از درخواست برای حمله تلافی‌جویانه علیه ایران است.

نشنال ریویو که از حامیان ترامپ در انتخابات بوده، می‌افزاید: شاید حق با ترامپ باشد که از درگیری نظامی مستقیم با کشوری که تقریباً چهار برابر وسعت عراق دارد، جلوگیری کند، اما او اشتباه می‌کند که نابودی هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را غیرعمدی می‌خواند.

باید خاطرنشان کرد جمهوری اسلامی به مدت ۴۰ سال به روش‌های مختلف علیه ایالات متحده جنگیده و به جز چند مورد ناچیز، هزینه‌ای برای این دست اقدامات خود پرداخت نکرده است.

ترامپ ممکن است نخواهد با ایران وارد جنگ شود، به‌ویژه پس از تجربیات «جورج دبلیو بوش» و «باراک اوباما» در افغانستان، عراق، لیبی و سوریه، اما در عین حال ساده‌لوحانه است اگر نابودی پهپاد آمریکایی را غیرعمدی بخواند؛ اقدامی که حتی مقامات جمهوری اسلامی هم آن را تأیید کرده‌اند.

هاآرتص: اسرائیل نگران است کاسه و کوزه درگیری‌ها سر او بشکند

مقامات صهیونیست که در شرایط عادی تحریک به جنگ با ایران می‌کردند، اکنون با مشاهده سرنگونی پهپاد آمریکایی می‌ترسند در صورت وقوع درگیری، هدف اول حملات ایران قرار بگیرند.

این خبر را روزنامه صهیونیستی هاآرتص منتشر کرد و نوشت: نگرانی‌های روزافزونی در میان مقامات اطلاعاتی اسرائیل و غرب به وجود آمده بر این مبنا که احتمال دارد ایران بعد از تشدید تقابل با ایالات متحده و یا حتی پاسخ به اقدامات آمریکا، اسرائیل را هدف قرار دهد.

این مقامات گفته‌اند، پس از تهدیدها و اقداماتی که جمهوری اسلامی تاکنون برای پاسخ به آمریکا به‌کار برده، احتمال دارد این کشور اکنون اسرائیل را از طریق یکی از سازمان‌های خود در سوریه یا لبنان، از جمله حزب‌الله، به میان بحران بکشاند تا جوابی به اقدامات آمریکا و تحریم‌های آمریکا باشد.

بنیامین نتانیاهو این هفته جلسه کابینه امنیتی خود را دو بار برگزار می‌کند، که در موارد عادی کم‌سابقه بوده است. از هنگام انتخابات ماه آوریل که سپس با ناتوانی وی از تشکیل ائتلاف، به تعیین تاریخی برای رأی‌گیری در سپتامبر انجامید، دولت موقت وی به ندرت جلسه مذاکره‌ای تشکیل داده است.

جلسه دوم کابینه قرار است روز چهارشنبه برگزار شود.

این تحلیل‌ها نشان می‌دهد که دولت اسرائیل علی‌رغم ادعاهایی که می‌کند از توان نظامی ایران به شدت هراس دارد.

فایننشال‌تایمز: آمریکا نگران قدرت تلافی ایران است

یک نشریه اروپایی از علت ناتوانی آمریکا از حمله به ایران رازگشایی کرد.

روزنامه فایننشال‌تایمز به نقل از ست جونز، محقق سیاسی در اندیشکده مرکز مطالعات بین‌المللی و استراتژیک نوشت: «سرنگون کردن نظام ایران از طریق عملیات نظامی در بین گزینه‌های واشنگتن قرار ندارد. ترامپ یا اعضای کابینه‌اش تمایلی به تکرار تجارب گذشته در عراق و افغانستان ندارند».

به گزارش انتخاب، فایننشال‌تایمز همچنین از قول هنری بوید، تحلیل‌گر اندیشکده بین‌المللی مطالعات استراتژیک می‌افزاید: «دولت ترامپ باید از تجارب خود در سوریه و یمن استفاده کند. گزینه‌های پیش رو می‌توانند حمله به سایت‌های رادار باشند. آمریکا می‌تواند از این طریق به ایران نشان دهد که اقدامات آنها را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت».

روزنامه مذکور می‌نویسد: اما این سؤال مطرح است که آیا چنین تاکتیک‌هایی می‌توانند پیام دلخواه واشنگتن را به تهران منتقل کنند. در حال حاضر باید راهی برای کاهش فشار در منطقه پرتنش خلیج فارس پیدا شود.

در ماه گذشته تنش‌ها بین دو کشور بعد از وقوع مجموعه‌ای از حوادث شدت پیدا کردند. هفته گذشته سپاه پاسداران ایران یک پهپاد جاسوسی ۱۳۰ میلیون دلاری آمریکا را هدف قرار داد. پیش از این نیز چندین نفتکش تجاری در نزدیکی تنگه هرمز هدف قرار گرفته بودند.

شاید نیروهای نظامی متعارف آمریکا کاربرد زیادی در مقابل ایران نداشته باشند، زیرا ایرانی‌ها تلاش خواهند کرد که به جای نبرد زمینی با نیروهای آمریکایی از گروه‌های نیابتی و قابلیت‌های موشک‌های بالستیک خود بهره بگیرند.

موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک در گزارش سالانه خود نتیجه‌گیری کرد؛ ایران از طریق متحدان و گروه‌های نیابتی از جمله حوثی‌های یمن و سازمان حزب‌الله در لبنان به نفوذ بالایی در منطقه دست پیدا کرده است. در صورتی که آمریکا حمله کند، ایران و متحدانش منافع آمریکا در منطقه یا اسرائیل را هدف قرار خواهند داد.

مطابق گزارش منتشر شده توسط موسسه بروکینگز، ایران دارای ۱۵ نوع موشک بالستیک است که بین ۲۰۰ تا ۶۰۰۰ کیلومتر برد دارند. ایران همچنین یک موشک ضد کشتی جدید توسعه داده است که در ماه فوریه آن را آزمایش کرد.

تحلیلگران همچنین اشاره می‌کنند که ایران قابلیت‌های تهاجمی سایبری خود را تقویت کرده است. کارشناسان امنیت سایبری، ایران را مسئول حمله سال ۲۰۱۲ علیه شرکت‌های عربستان سعودی معرفی کرده‌اند. این حملات با استفاده از ویروسی با نام شامون انجام شدند. سال گذشته نیز حمله مشابهی پیاده‌سازی شده بود.

کریستوفر کربز، مدیر دپارتمان امنیت سایبری آمریکا در مصاحبه با رسانه‌ها گفت: «شکی وجود ندارد که سطح فعالیت‌های سایبری ایران افزایش یافته‌اند. عوامل ایران و نیروهای نیابتی آنها تنها به دنبال سرقت اطلاعات نیستند و عملیات‌های تهاجمی تخریبی زیادی را علیه ما انجام داده‌اند.»

سی‌ان‌ان: ۱۷ پایگاه آمریکا در منطقه در تیررس متحدان ایران است

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در گزارشی تاکید کرد آمریکا می‌داند در صورت درگیری نظامی با ایران با حریفی مقاوم و خطرناک مواجه خواهد شد.

«تام فورمن» خبرنگار راهبردی سی‌ان‌ان در گزارشی گفت: سوای پهناوری و قدرت نظامی ایران، حمله به ایران می‌تواند به سرعت به دیگر نقاط منطقه گسترش یابد.

شبه‌نظامیان شیعه در عراق که دوست ایران هستند بلافاصله قادر خواهند بود به سراغ نظامیان آمریکایی بروند، در سوریه نیز شبه‌نظامیان شیعه که از سوی ایران حمایت می‌شوند و همچنین حزب‌الله لبنان به سراغ نیروهای آمریکایی که تا حدودی هم آسیب‌پذیر هستند، خواهند رفت.

آنسوتر در لبنان، حزب‌الله، اسرائیل را مورد حملات موشکی خود قرار خواهد داد و حماس نیز از دیگر سو دست به چنین کاری می‌زند.

آنگاه پایین‌تر و در جنوب عربستان، یمن را داریم که حوثی‌های یمن به نیروهای آمریکا در عربستان و امارات حمله می‌کنند.

در افغانستان نیز هنوز نیروهای وفادار به ایران وجود دارند که ممکن است به سراغ نیروهای آمریکایی بروند.

سوای همه اینها ایران می‌تواند در تنگه هرمز که یک پنجم نفت مورد نیاز آمریکا از این آبراه تامین می‌شود، مشکل ایجاد کرده و تمام ۱۷ پایگاه آمریکا در عربستان، کویت، عمان، امارات، قطر و بحرین را در تیررس خود داشته باشد.

گلایه مردم از عدم پوشش ناکارآمدی‌های دولت در رسانه ملی

مدیر روابط عمومی صداوسیما تأکید کرد مردم از عدم پوشش ناکارآمدی‌های دولت توسط رسانه ملی گلایه‌مند هستند.

محمدحسین رنجبران در واکنش به صحبت‌های سخنگوی دولت، از ناراحتی مردم پیرامون عدم انعکاس ناکارآمدی‌های دولت خبر داد.

به گزارش جام‌جم، علی ربیعی، سخنگوی دولت درباره پخش سریال گاندو و اینکه آیا دولت مانع پخش قسمت‌هایی از آن شده است یا خیر اظهار کرد: از صداوسیما خواهش می‌کنم هرچه که سفارش شده پخش کنند. قسمت‌هایی از فیلم را دیدم، هنرپیشه‌های خوبی هم کار می‌کنند.

وی افزود: اصلاً از سوی دولت چیزی عنوان نشده که پخش نکنند. البته به مقدار کافی علیه دولت مواردی پخش شده که این در برابر آن‌چیزی نیست.

بعد از سخنان سخنگوی دولت، محمدحسین رنجبران، مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و در صفحه توئیتر خود نوشت: خط قرمز رسانه ملی همواره منافع ملی بوده و هست و نه مصلحت‌اندیشی گروهی، این ادبیات طلبکارانه هم جالب است و البته ما عادت کرده‌ایم به این تدبیرشان! که گویا صدا و سیما همواره باید بدهکارشان باشد.

وی در ادامه نوشت: در حالی که به اذعان بسیاری از کارشناسان بی‌طرف و حتی برخی همفکران دولت، همراهی سازمان صداوسیما با دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اگر نگوییم بی‌نظیر بوده، کم نظیر است.فقط با همین ۱۶۲ روزانه تماس‌های متعددی داریم از مردم که چرا صداوسیما این همه ناکارآمدی دولت را بیان نمی‌کند؟

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی تاکید کرد: پیشنهاد می‌کنم در این ارتباط بی‌واسطه با مردم هر از چندگاهی خدمتگزاران عزیز دولت میهمان ما در ۱۶۲ باشند و مشکلات و درد دل‌های مردم را از زبان خود آنها بشنوند. به نظرم وقت گذاشتن برای شنیدن حرف‌های مردم کم اهمیت‌تر از آشتی دادن افراد درون دولت نیست! پیش از این هم مقامات دولتی از پخش چند برنامه انتقادی نسبت به عملکرد دولت انتقاداتی را مطرح کرده بودند.

ایران

خرید هر رأی ۲۰۰ هزار تومان!

خبر اول اینکه، خبرآنلاین در گزارشی به پدیده ورود پول‌های کثیف به انتخابات و خرید و فروش رأی در برخی حوزه‌های انتخاباتی پرداخته است. حسینی قطب آبادی، نماینده ادوار مجلس در بخشی از این گزارش گفته است: «متأسفانه دیده می‌شود که آرای جامعه معتادان ما که جمعیت آماری کمی هم نیستند بخصوص برای حوزه انتخابیه‌ای که با ۵۰ تا ۱۰۰ رأی سرنوشت آن تعیین می‌شود، به دلیل نیاز مالی این طیف خریداری می‌شود؛ یا برخی عشایری که در قالب ییلاق و قشلاق از حوزه‌ای به حوزه دیگر می‌روند.»

وی افزوده: «حتی گاهی دیده می‌شود که در شب انتخابات و در ساعت‌های پایانی و زمان تمدید، در بسیاری نقاط رأی تا ۲۰۰ هزار تومان کمی بیشتر و کمتر خرید و فروش می‌شود، در مواردی هم مشاهده می‌شود که در اطراف شعب اخذ آرا دلالانی تردد می‌کنند و به دنبال خرید و فروش رأی هستند که یک آفت جدی است که متأسفانه چشم‌ها را روی آن بسته‌ایم و برخوردی نمی‌شود.»

مجوز ترامپ برای جنگ دست نخورده باقی ماند

خبر دیگر اینکه، سنای امریکا در رأی‌گیری ۱۰ ساعت و ۵۸ دقیقه‌ای نتوانست به تبصره‌ای که هرگونه حمله به ایران را بدون مجوز کنگره ممنوع می‌کرد، رأی دهد. به گزارش ایرنا، سناتور تام یودال روز پنجشنبه، هنگام بررسی لایحه بودجه وزارت دفاع امریکا تبصره‌ای ارائه داد که به موجب آن، رئیس جمهوری امریکا نمی‌تواند از اختیارات سال ۲۰۰۱ برای حمله به ایران استفاده کند.

این طرح پس از آن ارائه شد که هفته گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا اعلام کرد تنها ۱۰ دقیقه مانده به حمله‌ای که البته خود او مجوز آن را صادر کرده بود، دستور به توقف آن را داده است. در نهایت تبصره یا اصلاحیه یودال پس از بحث در روز پنجشنبه، از ساعت حدود ۵.۳۰ صبح جمعه به رأی گذاشته شد و پس از ۱۰ ساعت و ۵۸ دقیقه؛ ۵۰ سناتور به آن رأی مثبت و ۴۰ نفر هم رأی منفی دادند

. این طرح برای تصویب نیازمند ۶۰ رأی بود که به این ترتیب، حد نصاب لازم را کسب نکرد. اما این پایان تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از هرگونه درگیری با ایران نیست و چاک شومر رهبر اقلیت‌های سنا از مجلس نمایندگان خواست تا آنها به طور جداگانه چنین طرحی را در دستور کار قرار دهند.

تجمع دانشجویی در اعتراض به تفکیک جنسیتی

دست آخر اینکه، ظهر چهارشنبه شماری از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در اعتراض به تفکیک جنسیتی کتابخانه مرکزی این دانشگاه تجمع کردند. به گزارش ایرنا، وقتی تعدادی از دانشجویان در حال خواندن سرود «یار دبستانی من» بودند، تعدادی از نیروهای حراست دانشگاه از آنها خواستند که پراکنده شوند و گفتند دانشجویان بسیجی می‌خواهند تجمع کنند و احتمال اینکه درگیری به وجود بیاید زیاد است. اما دانشجویان حاضر در تجمع، توجهی نمی‌کنند و به سمت دفتر ریاست دانشگاه حرکت می‌کنند.

در نهایت معاون پژوهشی به میان دانشجویان آمد و گفت از اول معماری این ساختمان به این شکل بود که تفکیک صورت بگیرد. با این حال در نهایت به دانشجویان قول داده شد کتابخانه به سه قسمت دختران، پسران و مختلط تقسیم شود.» دانشجویان در این باره گفتند که بعد از این تجمع، دو نفر از نمایندگان دانشجویان معترض به وزارت علوم رفتند و با غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این باره سخن گفتند. غفاری اعلام کرده که «وزارت علوم نمی‌گذارد آسیبی به دانشجویان وارد شود و اگر برای کسی مسأله‌ای به‌وجود بیاید، آن را پیگیری می‌کنم.»

آرمان

جزئیات تصادف دلخراش علیرضا حیدری

شنیده شد که علیرضا حیدری، دارنده مدال برنز المپیک آتن گفت، در تصادفی که داشته آسیب جدی ندیده است، اما دو همکارش جان خود را از دست دادند. علیرضا حیدری در مورد تصادف روز چهارشنبه خود در جاده معدن، حوالی کاشان اظهار داشت: این تصادف به دلیل سرعت بالا و شاخ به شاخ شدن با کامیون اتفاق افتاد و متأسفانه دو تن از همکارانم جان‌شان را از دست دادند.

یک نفر نیز به دلیل خونریزی داخلی تحت‌نظر است. وی که به شدت ناراحت بود و شرایط روحی خوبی نداشت، گفت: حال من خوب است. فقط از ناحیه دنده آسیب دیدم و سرم شکسته است، اما متأسفانه آن دو نفر فوت کردند. علیرضا حیدری نیز یکی از نامزدهای ریاست فدراسیون کشتی بود که چند پیش در اعتراض به اتفاقات رخ داده در انتخابات، از کاندیداتوری انصراف داد.

تجمع دانشجویان علم و صنعت

شنیده شد که شماری از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در اعتراض به تفکیک جنسیتی کتابخانه مرکزی این دانشگاه تجمع کردند که در نهایت معاون پژوهشی دانشگاه قول داد که کتابخانه به سه بخش دختران، پسران و مختلط تقسیم شود.

ایرنا نوشت؛ روایت برخی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از این تجمع این‌گونه است: ابتدا تعدادی از دانشجویان مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه جمع شدند و درباره تفکیک جنسیتی دانشگاه و مطالباتشان صحبت کردند. بعد از آن تعدادی از مسئولان دانشگاه از جمله مسئولان حراست به میان دانشجویان رفتند که در این میان، برخی درگیری‌های لفظی بین دانشجویان و مسئول حراست شکل گرفت.

کلاه‌گیس برای زنان در «گاندو» مجاز است!

شنیده شد که حضور یک زن بدون حجاب در یکی از سکانس‌های آخرین قسمت پخش‌شده سریال «گاندو» انتقاد هوشنگ گلمکانی را از تبعیض در مدیریت فرهنگی در کشور برانگیخت و او را به دفاع از «کاناپه» کیاوش عیاری واداشت. خبرآنلاین نوشت؛ در بخشی از سریال «گاندو» که جمعه‌شب پخش شد، یک بازیگر زن که فارسی صحبت می‌کرد بدون حجاب حضور داشت.

این اتفاق باعث شد تا هوشنگ گلمکانی با انتشار تصویری از این سکانس این سریال بنویسد: استفاده از کلاه‌گیس برای بازیگر ایرانی سریال «گاندو» ایرادی ندارد ولی برای «کاناپه» مجاز نیست. پیش از این حضور زنان بدون پوشش سر در قسمت اول این سریال هم خبرساز شده بود که تهیه‌کننده آن از خارجی‌بودن آن زن‌ها گفته بود.

تقاضای مردم لواسان از رئیسی

شنیده شد که نمازگزاران در نماز جمعه این هفته لواسان با امضای نامه‌ای از رئیس قوه قضائیه دعوت کردند بدون اطلاع قبلی برای بازدید از ساخت‌وسازهای غیرقانونی و زمین‌خواری‌ها در این منطقه حضور یابد. متن این نامه به این شرح است: «احتراما ما نمازگزاران جمعه لواسانات ضمن تائید افشاگری‌های حجت‌الاسلام سیدسعید لواسانی امام جمعه لواسانات در رابطه به مفاسد اقتصادی و اجتماعی از جمله زمین‌خواری و کوه‌خواری و رواج فرهنگ ابتذال افشاگری و قصور و تقصیرهای مسئولان منطقه در مقابل این آفات انقلاب از جنابعالی دعوت می‌کنیم به لواسان (البته سرزده و بدون اطلاع قبلی) تشریف بیاورید و از نزدیک با مسائل و مشکلات آشنا شوید. تقاضا داریم هیاتی ویژه با اختیارات قضائی خاص مأمور نمایید تا در اسرع وقت به مسائل لواسانات رسیدگی و اقدام انقلابی نمایند.»

محرومیت ۱۵ ساله مدیران فوتسالی!

شنیده شد که صادق درودگر، عباس ترابیان، رضا افتخاری و علی کفاشیان چهار رئیس سابق کمیته فوتسال هستند که اکنون سه نفر از آنها مجموعاً ۱۵ سال محروم شده‌اند. چندی پیش سیدرضا افتخاری مدیرعامل سابق استقلال به دلیل جعل سند در تیم‌های پایه این باشگاه ۵سال از فعالیت‌های مرتبط با فوتبال محروم شد.

این در حالی است که افتخاری سابقه ریاست کمیته فوتسال را هم دارد و در روزهای نزدیک به جام جهانی ۲۰۱۶ صندلی خود را به علی کفاشیان داد. از سوی دیگر هفته پیش در ماجرای حق پخش مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ فوتبال برای علی کفاشیان رئیس وقت فدراسیون فوتبال و عباس ترابیان رئیس وقت کمیته بین‌الملل محرومیت‌های ۵ساله‌ای از سوی کمیته اخلاق صادر شد. این دونفر نیز هر کدام سابقه چندساله ریاست کمیته فوتسال را دارند تا در فاصله چند روز سه رئیس این کمیته روی هم ۱۵ سال محرومیت را تجربه کنند.

«حالا خورشید» برگشت

شنیده شد که پیش‌تولید فصل جدید «حالا خورشید» با تغییراتی به زودی آغاز خواهد شد. گفته می‌شود این برنامه در فصل جدید، با تجربه ساختاری متفاوت و افزودن شماری از روزنامه‌نگاران و کارشناسان رسانه به گروه خود، در تلاش است تا رضایت مخاطبانش را جلب کند. خبرآنلاین نوشت؛ آخرین قسمت از برنامه «حالا خورشید» بیست‌ودوم اسفند ۹۷ روی آنتن رفته بود.

۸۰۰ میلیون تا ۱۱ میلیارد قیمت پروانه داروخانه

شنیده شد که «مجوز خام بخواهید، از ۸۰۰ میلیون تومان شروع می‌شود، مجوز متصل به بیمه ۹۵۰ میلیون تومان و داروخانه فعال هر چقدر فروش داروخانه بالاتر باشد، قیمت آن هم بالا می‌رود. کمترین قیمتی که برای داروخانه فعال دارم، یک میلیارد و بیشترین قیمت حدود ۱۱ میلیارد است.

شما چقدر می‌خواهید هزینه کنید؟ با ملک می‌خواهید یا بدون ملک؟» در شهرهای بزرگ داروسازان برای دریافت مجوز داروخانه ۱۰، ۱۵ یا حتی ۲۰ سال در لیست هستند، اما در شهرهای کوچک معمولاً پس از گذشت سه یا چهارسال می‌توانند مجوز داروخانه را دریافت کنند.

عصبانی‌شدن شهید بهشتی

شنیده شد که مسیح مهاجری نوشت: «به آقای بهشتی خبر دادند که زن بنی‌صدر و دختر یا دختران بنی‌صدر دستگیر شده‌اند. لابه‌لای منافقین بودند. اینها آمده بودند منافقین را تشویق می‌کردند. مثل هند جگرخوار که آمده بود کفار قریش را تشویق می‌کرد برای اینکه حمزه (ع) و دیگران را بکشند. اینها دستگیر شدند. من فکر می‌کردم آقای بهشتی خیلی خوشحال بشوند. آن‌وقت ایشان رئیس قوه قضائیه بود. خیلی خوشحال بشود و بگوید: به‌به! خیلی عالی بود، به دام انداختید. اما ایشان ناراحت شدند، گوشی را قطع کردند.

تلفن آقای موسوی اردبیلی را گرفتند. آن‌وقت آقای بهشتی رئیس قوه قضائیه بود و آقای موسوی اردبیلی دادستان کل کشور. آنچه نقل می‌کنم شخصاً شاهد بودم. آقای بهشتی به آقای موسوی اردبیلی گفتند: شنیده‌ام که خانم آقای بنی‌صدر و دخترش را دستگیر کردند. این خانم و این دختر را آزاد کنید. آقای موسوی اردبیلی مقاومت کردند. آقای بهشتی عصبانی شدند و گفتند: من به شما دستور می‌دهم اینها را آزاد کنید.»

برچسب ها:

سیاسی