به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: تهییج خلاقیت و شناسایی استعدادهای درخشان به منظور توانمندسازی بیشتر آنها در راستای حل مسائل کشور، مأموریت اصلی باشگاه است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ضمن تأکید بر اهمیت و جایگاه باشگاه در دوره جدید، مأموریت اصلی این مجموعه را تهییج خلاقیت و روحیه پژوهش و جستجوگری در دانشآموزان و دانشجویان و به منظور شناسایی استعدادهای درخشان و نخبه برای توانمندسازی بیشتر آنها در راستای حل مسائل کشور دانست.
وی با بیان اینکه خروجی چنین نظامی تربیت پژوهشگران، فناوران و مدیران آینده کشور از بین نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: با توجه به رویکردهای جدید، تغییرات تحولآفرینی در آییننامههای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان صورت گرفته که پس از تصویب نهایی در هیات امنای باشگاه، به واحدها ابلاغ خواهد شد.
نگاهداری با تاکید بر اینکه پیشنویس آییننامهها و دستورالعملها تهیه و برای روسای واحدها در استانها و روسای باشگاههای واحدها ارسال شده است، تصریح کرد: آییننامه جدید عضویت در باشگاه، دستورالعمل راهاندازی باشگاههای تخصصی و حرفهای، شیوهنامه برگزاری مسابقات، دستورالعمل ارزیابی عملکرد و رتبهبندی باشگاهها از مهمترین این موارد است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دستورالعمل مسابقات، رویدادها، جشنوارهها و المپیادهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ارتقای دانش، توانمندسازی، حمایت و تسهیلات هدفمند و ساماندهی فعالیتها و مسابقات در حوزههای علمی، پژوهشی، فناوری و اندیشهورزی در راستای مشارکت دانشجویان در حل مسائل کشور ارائه شده است.
وی افزود: براساس این دستورالعملها، باشگاه هر واحد که در مسابقات استانی موفقیتی کسب کند، دارای باشگاه تخصصی می شود و در مسابقات ملی شرکت خواهد کرد، به همین ترتیب باشگاههای تخصصی که در مسابقات ملی موفق شوند، دارای باشگاه حرفهای جهت اعزام به مسابقات بینالمللی میشوند.
نگاهداری ادامه داد: باشگاههای واحد اعضای استعدادهای برتر، باشگاههای تخصصی اعضای استعداد درخشان و باشگاههای حرفهای اعضای نخبه را تحت پوشش قرار خواهند داد.
وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در آییننامه عضویت، تصریح کرد: در آییننامه قبلی اعضا در چهار گروه با عناوین عضو عادی، عضو پژوهشگر، عضو استعداد درخشان و عضو نخبه تعریف شده بودند، اما آییننامه جدید بر سه گروه استعداد برتر، استعداد درخشان و نخبه تأکید دارد. جداول پیچیده برای ارتقای عضویت که بعضاً به دلیل پیچیدگی باعث ایجاد بروز خطا در جذب افراد شایسته میشد، با مجموعهای از شرایط استاندارد جایگزین شده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در راستای افزایش کارآیی و بهرهوری فعالیتهای باشگاه، آییننامه ارزشیابی عملکرد و رتبهبندی باشگاه واحدها تدوین شده است، اظهار داشت: براساس این آییننامه؛ باشگاه هر واحد در پایان هر سال براساس عملکرد به چهار گروه باشگاه با رتبه عالی، خوب، متوسط و ضعیف دستهبندی میشود.
نگاهداری در پایان گفت: باشگاهی که بهترین عملکرد را داشته و بیشترین امتیاز را کسب کند، به عنوان باشگاه ممتاز معرفی خواهد شد. حق مسئولیت و نحوه تمدید قرارداد روسای هر باشگاه نیز براساس رتبه اخذشده تعیین خواهد شد. آییننامهها و دستورالعملهای حوزه دانشآموزی نیز تهیه شده که در مرحله بعد به نظرخواهی گذاشته میشود.
انتهای پیام/