هشدار محققان: آنتی اکسیدان ها ممکن است بعضی از سرطان‌ها را «تغذیه» کنند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد ویتامین«ای» که برای محافظت در برابر بیماری‌ها توصیه می‌شود، ممکن است به گسترش سرطان ریه کمک کند.

محققان دانشگاه نیویورک در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافتند، ویتامین E در حقیقت به گسترش سرطان ریه کمک می‌کند.

به گفته پژوهشگران، باوجود اینکه این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند، اما مصرف آن می‌تواند منجر به شیوع سلول‌های سرطان ریه شود.

این پژوهش تأکید می‌کند، در سرطان ریه مصرف آنتی‌اکسیدان نه تنها منجر به حفاظت از سلول‌ها در برابر تخریب خود به منظور بهبود بیمار می‌شود، بلکه به سلول‌های سرطانی برای گسترش بیشتر کمک می‌کند.

محققان این پژوهش توصیه می‌کنند، بیماران مبتلا به سرطان ریه نباید این تصور را داشته باشند که همیشه مصرف آنتی‌اکسیدان راهکار مناسبی است، بلکه آنها باید از مصرف این ویتامین دور بمانند.

انتهای پیام/