به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه ورشو در لهستان میگویند با انجام آزمایشات یادشده می توان به سرعت بیماری هایی همچون کرون و کولیت زخمی را شناسایی کرد.

کولیت زخمی نوعی بیماری التهابی روده است که رودهها به خصوص روده بزرگ شامل پسروده (کولون) و راستروده (رکتوم) را درگیر میکند، علت اصلی و دقیق این بیماری مشخص نمیباشد اما به نظر میرسد مجموعهای از عوامل میکروبی، ژنتیکی، ایمنی و عوامل مرتبط با سبک زندگی (نظیر رژیم غذایی) در بروز آن نقش داشته باشد.
بیماری کرون هم یک بیماری مزمن بوده که قسمتهای گوناگون دستگاه گوارش از دهان گرفته تا روده و مقعد را میتواند تحت تأثیر قرار دهد.
شناسایی سریع بیماریهایی از این دست می تواند به حفظ سلامت بقیه اندام های داخلی بدن نیز کمک کند، علاوه بر این، کسب اطمینان از سلامت روده که یکی از مهم ترین بخش های دستگاه گوارش است نشان دهنده وضعیت مطلوب سلامتی بخش های مهم دیگری از بدن نیز محسوب می شود.
در جریان این آزمایش تنها از یک میلیمتر خون و مدفوع برای انجام آزمایش استفاده می شود و باکتری های موجود در آنها مورد بررسی دقیق قرار می گیرد، نتیجه این آزمایش نیز به سرعت قابل مشاهده و دسترسی است، اما برای تجاری سازی آن هنوز باید تحقیقات گسترده تری صورت بگیرد.
انتهای پیام/