کشورهای اسلامی همواره سطحی بالاتر از بیانیه حقوق بشر را خواستارند

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، نشست تخصصی «حقوق بشر ‌آمریکایی، تروریسم و تحریم» صبح امروز در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور اندیشمندان این حوزه برگزار شد. 

داود عامری دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی در ابتدای این نشست هم‌اندیشی گفت: اسلام بر امر سلام و درخواست سلامتی برای طرف مقابل همواره تأکید کرده و امروز جزو آیین ما مسلمانان موضوع سلام و درخواست سلامتی به هنگام دیدار انسان‌ها در دنیا حساب می‌شود. 

وی افزود: امروز در جامعه اسلامی بر اساس تعالیم پیامبر اسلام (ص)، سلامت وظیفه و تکلیف انسان‌ها به هم است. 

 دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی با بیان اینکه اصل اخوت و برادری میان مسلمانان جهان است، اظهار داشت: همین فرهنگ می‌تواند دروغ‌پردازی بعضی کشورها را بیان کند. 

عامری با تبریک دهه کرامت اضافه کرد: ما در آستانه دهه کرامت هستیم، دهه‌ای که با ولادت کریم اهل بیت (ع) آغاز و با ولادت کریم آل محمد(ص) پایان می‌پذیرد. 

وی در خصوص چرایی این نشست هم‌اندیشی اضافه کرد: بیانیه حقوق بشر موضوعی است که سال‌ها محل دغدغه انسان‌ها بوده است که بیانیه حقوق بشر را قبول داریم یا خیر و جامعه نخبگان و فرهیختگان ما آن را قبول دارند. اسلام، مسلمین و کشورهای اسلامی همواره سطحی بالاتر از بیانیه حقوق بشر را در عالم خواستار بوده و هستند؛ ما معتقد به کرامت برای همه انسان‌ها هستیم. 

 دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی اضافه کرد: حقوق بشر از حرف تا عمل فاصله فراوان دارد که می‌توان آن را مورد واکاوی قرار داد تا بتوانیم نگاه دقیقی به این موضوع داشته باشیم.

وی افزود: حقوق بشر آمریکایی مثل جعبه‌های شانسی است که ظاهر زیبا اما داخل آن پوچ یا کریه است. در این لپ‌لپ آمریکایی چیزی جز کراهت به وجود نیامد و من از نخبگان و فرهیختگان می‌خواهم که حقوق بشر آمریکایی را مورد مطالعه قرار دهند. 

عامری با برشمردن ویژگی‌های حقوق بشر آمریکایی اضافه کرد: این حقوق بشر همواره به عنوان مدعی حقوق بشر رفتار کرده و از ویژگی‌های دیگر این موضوع استثناءگرایی آمریکایی‌هاست که مانند نماینده کلاس است که به همه می‌گوید شلوغ نکن و خودش بیشتر شلوغ می‌کند. 

 دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی ویژگی دیگر حقوق بشر آمریکایی را ظاهر زیبا و باطنی کریه عنوان کرد و گفت: ویژگی دیگر حقوق بشر آمریکایی، اتهام‌زنی به دیگران است که حتی اگر لازم باشد هم به بعضی از هم‌پیمانان خود اتهام می‌زنند تا آنها را گوشه رینگ قرار دهند و به مقصود خود برسند. 

وی افزود: بعضی از کشورهای اسلامی و حتی کشورهای شرقی مورد اتهام حقوق بشر هستند در حالی که در تمام شاخص‌های حقوق بشر، آمریکا نمره بسیار پایینی می‌گیرد که تبعیض نژادی و تبعیض طبقاتی دارد؛ صحبت‌های رئیس جمهور آمریکا نیز نژادپرستانه است و آنها خود تروریست را به وجود می‌آورند و بعد علیه آن تبلیغ می‌کنند.

عامری با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگی‌های این نوع حقوق بشر آمریکایی، خریدنی بودن آن است، اظهار داشت: بارها رژیم آل‌سعود مورد اتهامات بزرگی بوده ولی با دادن رشوه خودش را تبرئه کرده است؛ امروزه ما شاهد جنایات فراوانی علیه ملت یمن هستیم که با همه معیارهای حقوق بشری در دنیا مغایر است. 

 دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی با بیان اینکه خوب است دنیا از این گونه حقوق بشری که آمریکایی‌ها از ‌آن دم می‌زنند بیشتر صحبت کند، افزود: خود ‌آمریکایی‌ها از روز اول بر جنازه‌های مردم بومی آمریکا و سرخ‌پوستان پا گذاشتند و چینی‌ها چند سال گذشته یک پرونده قطوری از جنایات آمریکایی‌ها گردآوری کردند که با هزینه‌های بسیاری جلوی اشاعه این موضوع را گرفتند.

وی با بیان اینکه در جنگ هشت سال دفاع مقدس اگر همت دلاورمردان انقلاب نبود ما امروز استفاده‌کننده از سلاح شیمیایی متهم می‌شدیم که این سلاح‌های شیمیایی را آمریکا در اختیار رژیم بعث قرار داد، بیان کرد: منافقین امروز به عنوان یک گروه تروریستی حرفه‌ای دست به اقدامات تروریستی می‌زنند ولی مورد حمایت آمریکایی‌ها هستند. 

عامری افزود: با هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری در 12 تیر ماه، ما ایرانی‌ها کم‌کاری کردیم و آمریکایی‌ها به تمام خدمه و رئیس ناو جنگی مدال لیاقت دادند.

 دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی با بیان اینکه بسیاری از اتفاقات امروزه در دنیا بر اثر آزمایشات بیولوژیکی آمریکا در آفریقاست، افزود: تبلیغات رژیم صهیونیستی این مورد را کم‌اثر کرده و اجازه پخش آن را نداده است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی