- اخبار اقتصادی -
مصطفی قلیخسروی در گفتکوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اعلام اینکه مشاوران املاک آمار خانههای خالی را ندارد و اساسا وظیفهای در این رابطه نداریم، اظهار کرد: قبل از انقلاب هم، نتوانستند آماری از تعداد خانههای خالی به دست آوردند و حتی نتوانستند این قبیل خانهها را پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در دولت نهم و دهم موضوع شناسایی خانههای خالی در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: در آن زمان اعلام شد بر اساس مصرف برق و قبض آن می خواهیم خانههای خالی را شناسایی کنیم. مالکان نیز لامپ خانههای خالی را از سر شب روشن میکردند و به این ترتیب دیگر این خانهها قابل شناسایی نبودند.
وی ادامه داد: پس از قبض برق و ناکامی در اجرای آن، مصرف آب معیار شناسایی قرار گرفت؛ مالکان نیز بلافاصله وان آب را پر و خالی میکردند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک یادآور شد: پس از ناکامی این روشها، روش "فیس تو فیس" برای شناسایی خانههای خالی رونمایی شد. مالکان این خانهها نیز حربه جدیدی به کار بردند؛ آنها میخی به دیوار زدند و چادری را آویزان کردند و گفتند "خانمم برای خرید بیرون رفته و به زودی برمیگردد."
خسروی یکی از راهکارهای شناسایی خانههای خالی را استفاده از اپلیکیشن و "آی تی" اعلام کرد و گفت: زمانی یک آقایی شهردار تهران بود که به شهرداریها دستور داد به ازای مجوز ساخت برای 10 طبقه 2 واحدی 10 برگه پیش فروش بدهند، اگر این برنامه عملیاتی می شد شاهد معضلی به نام خانههای خالی در کشور نبودیم.
"خونه خالی"، معمای پیچیده بازار مسکن در ایران
انتهای پیام/