به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، چهل و نهمین کنکور سراسری کشور به منظور پذیرش دانشجو در دورههای روزانه، شبانه، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و همچنین در کدرشتههای با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در ۵ گروه آزمایشی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ تیرماه برگزار شد.
آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان گروههای آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه ۱۳ تیرماه و آزمون داوطلبان گروه هنر در بعد از ظهر پنجشنبه ۱۳ تیر، آزمون داوطلبان گروه علوم تجربی نیز صبح جمعه ۱۴ تیر برگزار شد.
آزمون داوطلبان گروه آزمایشی زبانهای خارجی نیز بعدازظهر امروز جمعه ۱۴ تیر ۹۸ در ۳۸۱ شهرستان و بخش مختلف کشور و ۵۱۸ حوزه امتحانی برگزار میشود.
خبرگزاری فارس از مخاطبان اینستاگرامی این خبرگزاری خواست تا خاطرات و تجربیات خود از کنکور را ارسال کنند.
در کامنتهایی که از مخاطبان خبرگزاری فارس دریافت شده است، برخی از استرسهایشان در روز کنکور گفتند و برخی دیگر به بی تفاوتیهایشان نسبت به نتیجه کنکور اشاره کردهاند.
یکی از مخاطبان در کامنت خود از سهمیه هیات علمیها گلایه کرده و گفته است: باید این قانون تغییر کند.
یکی دیگر از مخاطبان عنوان کرد:در حال حاضر دیگر کنکور استرسی ندارد زیرا تعداد دانشگاهها و ظرفیت آنها افزایش یافته و تمام داوطلبان قبول میشوند.
کاربر دیگری کنکور را نوعی کارآفرینی دانسته و گفته است: زمانی که در خدمت سربازی بودم از طرف پادگان به کلاسهای کارآفرینی معرفی شدم و یک دوره حدود یک هفتهای را گذراندیم در این کلاسها مربی ما سؤال کرد کارآفرین کیست، هر فردی جوابی داد و در پایان پاسخ این بود که کارآفرین کسی است که نیازی را دریافته و آن را رفع کند یا نیازی را ایجاد کرده و خودش آن را رفع کند،کنکور نیز مانند ایجاد کردن نیاز است سیستمی که بیش از 20 سال بر دانشآموزان حاکم بوده سرنوشت بچهها را به کنکور گره میزند و این سبب ایجاد استرس میشود.
یکی دیگر از مخاطبان گفته است من سه بار کنکور دادم و همیشه وقت اضافه داشتم و با تعجب نگاه میکردم که دیگران چگونه وقت کم میآورند.
مخاطب دیگر عنوان کرده است با حذف کنکور جوانان راحت میشوند اما مخاطب دیگری در پاسخ گفته کنکور برای ما استرسی نداشت نمیدانم چرا برخی استرس دارند.
مخاطب دیگری که دانشجو است عنوان کرده آن طرف کنکور خبری نیست و باید به دنبال شغل باشید. شخص دیگری گفته است من در آخرین کنکورم در شرایط روحی و ضعف جسمانی قرار گرفته بودم اما بهترین نتیجه را از آنچه که خواندم گرفتم و میخواهم بگویم مسأله من استرس کنکور نبود و اجازه ندادم استرس، 6 ماه زحمات من را از بین ببرد، کنکور نتیجه تلاش انسان است و هر فردی که تلاش کرده قطعاً نتیجه را میگیرد.
فرد دیگری که خود را مادر یک فرزند معرفی کرده عنوان کرده است من تصمیم دارم برای آینده فرزندم هیچ زور و اجباری برای کنکورش نداشته باشم، کسب علم فقط با دانشگاه رفتن میسر نمیشود هر فردی میتواند بدون مدرک هم موفق باشد.
مخاطب دیگری گفته است ماراتن کنکور مربوط به دهه شصت بود، در کنکورهای سالهای اخیر تمام داوطلبان قبول میشوند.
کاربر دیگری عنوان کرده است چند دهه پیش کنکور دو مرحلهای بود، من در مرحله دوم دانشکده ادبیات آزمون تشریحی داشتم، در ساعت تنفس بین دو آزمون صبح و عصر با حسرت عمیقی به خدا گفتم خدایا یعنی ممکن است من این دانشکده قبول شوم؟ چند ماه بعد دانشجوی همان دانشکده شدم و این بهترین خاطره من از کنکور است.
مخاطب دیگری با ذکر تجربهای از کنکور گفته است به نظر من داوطلبان نباید با چشمان بسته به دنبال بقیه بروند زیرا همه یک مسیر را انتخاب نمیکنند و هر کس باید بر اساس علاقه خودش رشته و دانشگاه را انتخاب کند در غیر این صورت در دانشگاه به فرد بیانگیزه و ناموفقی تبدیل میشود.
فرد دیگری خاطرهای از کنکور برادرش را ذکر کرده و گفته است، برادرم شب کنکور خوابش نمیبرد و من قرص خوابآور به او دادم که صبح به سخت بیدار شد اما خدا را شکر رتبه سه رقمی کسب کرد.
فرد دیگری خواستار تغییر مدل پذیرش دانشجویان در دانشگاهها شده و کنکور را بیعدالتی دانسته است و فرد دیگری در پاسخ کنکور را عادلانهترین روش ورود به دانشگاه دانسته و گفته در صورت برگزاری کنکور شایستهمحوری انجام میشود.
مخاطب دیگری با ذکر خاطرهاش از کنکور گفته است در روز کنکور من مادرم بسیار استرس داشت و این استرس به من هم منتقل شده بود.
به گزارش فارس، کارنامه اولیه کنکور سراسری ۹۸ در دهه دوم مردادماه ۹۸ منتشر میشود و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته میشوند باید با در نظر گرفتن ظرفیت دانشگاهها در مهلت اعلام شده نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند و نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۹۸ در دهه سوم شهریورماه ۹۸ منتشر میشود.
انتهای پیام/