دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه اکثر کشورها قبول دارند که آمریکا نظم را بر هم زده است،گفت: تا زمانی که به تعهدات عمل نشود، ما هم اقدامات متقابل را ادامه میدهیم.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز یکشنبه (۱۶ تیر ماه) نشست خبری محمد رضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با حضور جمعی از خبرنگاران، ساعت ۱۰:۱۲ در محل خبرگزاری فارس آغاز شد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در این نشست خبری با گرامیداشت شهدای هفتم تیر گفت: تکرار این حوادث برای انتقال عمق دشمنی استکبار برای نسلهای بعد انقلاب ضروری است.
وی درباره شورای وحدت توضیح داد: ائتلاف اصولگرایی تلاشی برای دورههای بعدی است، ما چند حزب ضابطهمند و فراگیر نداریم و برای ائتلاف جبههها بابد تلاش شود.
باهنر خاطرنشان کرد: هدفگذاری ما در ائتلاف تمام جبهههای اصولگرایی است و این اشکال وجود دارد که بیشتر انرژی ما صرف همبستگی نزدیک انتخابات میشود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین یادآور شد: محتوای ائتلاف اصولگرایی واضح است و ممکن است هر روز اسمی داشته باشند، مثل شاجا، جمنا و... که در این مجموعه هم جمنا و هم دیگران هستند و برای بزرگ شدن جمعیت تغییر نام صورت گرفته است.
وی درباره احتمال مشارکت پایین مردم در انتخابات و آسیب شناسی رویگردانی مردم از جناحها گفت: اگر بخواهیم همه مردم را تحلیل کنیم، مردم به قدری بصیر هستند که مسائل را از هم تفکیک میکنند.
باهنر با بیان اینکه مردم اصل انتخابات را وظیفه ملی و شرعی میدانند، تصریح کرد: حضور مردم در انتخابات را حتما از عملکرد مسئولین تفکیک میکنند.
باهنر ادامه داد: پیشتر نظری به نام خط سوم وجود داشت که عملا تا امروز چنین چیزی شکل نگرفته است؛ البته ممکن است بعدا ایجاد شود.
دبیرکل جامعه مهندسین افزود: بعضی میگویند که مجلس فعلی ضعیف ظاهر شده اند، من این را قبول دارم، اما همه نمایندگان ضعیف نیستند.
وی تاکید کرد: مشکل مجلس، وجود سه ائتلاف و فراکسیون اقلیت است و امیدوارم که مجلس بعدی فراکسیون اکثریت داشته باشیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: بیشتر مشکلات ما ناشی از عملکرد ماست و مردم دنبال عملکرد مناسب هستند و تا الان از هیچ جناحی ندیدند.
باهنر گفت: در انتخابات و میدان رقابت، حتما رجز خوانی وجود دارد، جریانات سیاسی هم از این بهره میبرند.طبق بررسی بخشی از رایدهندگان علاقه مندند به کسی رای دهند که برنده میشوند، برای همین این رقابتها مهم است. پس ادبیات انتخابات اهمیت دارد.
وی افزود: اصولگراها نباید خود را مسئول وضع فعلی بدانند، زیرا روحانی از اصلاح طلبان آمدند و مجلس نیز از اکثریت اصولگراها نیست.
باهنر تاکید کرد: بنده با بررسی فضای عمومی کشور پیش بینی میکنم که اصولگراها در انتخابات پیروز میشوند و ما بعضی اوقات به خودمان میبازیم که سال ۹۲ چنین شد.
وی درباره بند سوم اقدامات متقابل دولت، وضع تحریمهای بیشتر و صبر استراتژیک اظهار کرد: در مسائل سیاسی بین الملل باید سعی کنیم اجماعی علیه ما به وجود نیاید. کلام رهبری درباره نرمش قهرمانانه هم در همین باره است که الان برای ادامه ارتباط با غرب باید رفتار دقیقی داشته باشیم.
مشاور رئیس مجلس گفت: در این یک سال ممکن است فرصتهایی از دست رفته باشد، اما اکثر کشورها قبول دارند که آمریکا نظم را بر هم زده است. در هر صورت تا زمانی که به تعهدات عمل نشود، ما هم اقدامات متقابل را ادامه میدهیم و البته به یکباره از برجام بیرون نخواهیم آمد.
باهنر یادآور شد: جبهه پیروان برای انتخابات مجلس در قالب اصول کلی جمعیت اصولگرایان عمل میکند. از نظر ارائه لیست، هر مقدار تعداد کاندیداها بیشتر باشد، مردم تمایل به رای لیستی دارند و به امضاها اعتماد میکنند؛ پس طبیعی است در تهران و شهرهای بزرگ، لیست حرف اول را میزند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: قصد دخالت در حوزههای کوچک نداریم، البته مشورت و هدایت وجود دارد.
باهنر درباره جوانگرایی گفت: در لیست قبلی ما چنین بود، اما مجلس به خاطر اهمیت تجربه و نقشه راه، به قول رهبری نباید پیرزدایی شود که البته از کاهش سن بنده استقبال میکنم.
وی در تشریح گفته آیت الله مصباح مبنی بر رای دادن به اصلح که حتی اگر اصلاح طلب باشد، گفت: ما باید از کسی حمایت کنیم که اصلح باشد و رای هم بیاورد؛ لازم است که صالح مقبول به اصلح غیر مقبول د انتخابات ترجیح داده شود.
وی افزود: در کشورهای خارجی، احزاب کاندیداهایی با کارنامههای پاک معرفی میکنند که اگر آنها به خوبی عمل نکنند، مجلس و نهادهای این چنین به مشکل بر میخورند.
باهنر گفت: شورای نگهبان باید جمعیت بسیاری را بررسی کند و این ممکن است ایجاد مشکل و ظلم به نامزدها و به تبعش مردم میشود؛ این ساختار باید اصلاح شود.
مشاور رئیس مجلس درباره گفتوگوی ملی که از سوی وی و عارف مطرح شده، توضیح داد: گفت و گوی بین جناحهای داخل چارچوب نظام ضروری و لازم است و ادعا داریم در عین رقابت، در بسیاری از مسائل اشتراک داریم؛ مثل رونق اقتصادی، خروج از رکود، سرنگونی پهپاد و.... ۹۰ درصد تصمیمهای مجلس ما غیر سیاسی است و در این موارد گفت و گوی بین جناحها ضروری است.
وی ادامه داد: نشستهای ما با آقای عارف در راه ترویج این فرهنگ است و جایی که اختلاف اساسی است مانند فتنه، موضوع متفاوت است.
باهنر با بیان اینکه گفتگو تنازل و حسن خلق میخواهد، اظهار کرد: روز اول ریاست روحانی، توصیه کردم تا با مسئولین و نیروهای گذشته هم تراز خود گفتگو کنند، مثلا اگر استانداران کرمان با هم به گفتگو بنشینند و ایدههای بسیاری ایجاد میشود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اظهارات برخی گروههای اصلاح طلب گفت: اگر فرآیند گذشته آقای حجاریان و... را بررسی کنیم، میبینیم که میگویند اصلاح طلبان هم سر صندوق رای بروند و این عملکرد با گذشته آنها فرق میکند.
این خبر در حال تکمیل است...