۸ درصد از بودجه دانشگاه علمی کاربردی صرف حوزه فرهنگی و دانشجویی می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فارس، محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری این دانشگاه که صبح امروز برگزار شد، گفت: اهتمام این دانشگاه در حوزه ورزش نسبت به دانشگاه‌های دیگر بیشتر است، به‌طوری که امسال ما پنجمین المپیاد ورزشی را که کار بسیار سنگینی است، با حضور ۳۰۰۰ دانشجو در شهرکرد برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در این دوره از مسابقات دانشجویان از سراسر کشور از چابهار که جنوب‌شرقی‌ترین نقطه است تا جلفا که شمال‌غربی‌ترین نقطه کشور است حضور دارند، این رویداد از نظر فرهنگی بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه در نوبه خود می‌تواند به عنوان الگو برای سایر دانشگاه‌ها باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: در پنجمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه علمی کاربردی به مقام‌آوران این مسابقات از ۴۰ تا ۶۰ درصد تخفیف شهریه داده می‌شود، این درحالی است که این مسابقات برای دانشجویان فرصتی ایجاد می‌کند که در مدت زمان معین در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

امید اضافه کرد: تمام هزینه‌های حضور در مسابقات پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی این دانشگاه توسط مراکز دانشگاهی تامین می‌شود؛ چراکه حضور حداکثری دانشجویان برای ما اهمیت دارد. از طرفی باید بگویم در سال‌های اخیر دانشگاه علمی کاربردی در سال‌های زوج المپیادهای ورزشی انفرادی برگزار می‌کند و در سال‌های فرد المپیاد ورزشی جمعی و گروهی را در دستور کار خود دارد.

وی افزود: از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که یکی از مشکلات این دانشگاه به دلیل اینکه مراکز کوچک زیادی دارد، دانشجویان فرصت کنار هم بودن را ندارند که این مسابقات این فرصت را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از سال تحصیلی جدید دانشگاه علمی کاربردی سرانه‌ای را برای برنامه‌های فرهنگی که نزدیک به ۵ درصد است را در دستورکار خود دارد. درواقع در این اقدام بخشی از شهریه دانشجویی صرف حوزه فرهنگی ورزشی خواهد شد، این در حالی است که این دانشگاه توانسته است تاکنون در سطح کشور مقام‌های مختلفی را در مجامع ورزشی کسب کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه گرایش جوانان به سمت ورزش در دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است، گفت: استقبال دانشجویان از شرکت در پنجمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی افزایش روبه رشدی داشته است، به‌طوری‌که دوسوم دانشجویان را پسران و یک‌سوم آن را دختران تشکیل می‌دهند که در این رابطه باید بگویم از آنجایی که بافت جمعیتی دانشگاه در حال حاضر سنین بالا است، امیدواریم از مهر سال جاری که دانشجویان جدید پذیرش می‌شوند، میانگین سنی دانشجویان ما کاهش یابد، به‌طوری‌که میانگین سنی دانشجویان ما اکنون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ۳۰ سال است و طی سال تحصیلی گذشته به ۲۶ سال رسیده و امسال طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده سن دانشجویان ما به زیر ۲۴ سال خواهد رسید.

امید افزود: طبق بررسی‌هایی که در دانشگاه علمی کاربردی انجام داده‌ایم، ۷۰ تا ۸۰ درصد ورودی‌های سال تحصیلی ۹۸ از جوانان هنرستانی و فنی، حرفه‌ای و کاردانش هستند که نه‌تنها باعث افزایش ظرفیت دانشگاه می‌شود، بلکه میزان استقبال از فعالیت‌های فرهنگی ورزشی شاهد رشد خواهد بود، به‌طوری‌که باید در سال آینده دانشگاه پاسخگوی تعداد بیشتری از دانشجویان قرار بگیرد.

وی ادامه داد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه علمی کاربردی از پنجم تا نهم مردادماه ویژه دختران برگزار می‌شود و از سیزدهم تا هجدهم ویژه پسران است، به‌طوری‌که کل شرکت‌کنندگان در این مسابقات ۲۹۲۵ نفر هستند که از این تعداد ۱۸۴۸ نفر از آنها را پسران و ۱۷۰۷ نفر دیگر را دختران تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از ایجاد مراکز علمی کاربردی توسط باشگاه‌های فرهنگی ورزشی خبر داد و گفت: طبق برنامه‌ریزی و سیاست‌های دانشگاه علمی کاربردی از این پس باشگاه‌های فرهنگی ورزشی در تمامی استان‌های کشور می‌توانند در صورت علاقه مرکز علمی کاربردی ایجاد کنند، به‌طوری‌که استان‌های تهران، خوزستان، خراسان رضوی و اصفهان دارای باشگاه‌های خوبی هستند که می‌توانند با همکاری مراکز علمی کاربردی هر استان نسبت به ایجاد یک مرکز علمی کاربردی اقدام کنند.

وی اضافه کرد: از طرفی باید بگویم تاسیس مرکز علمی کاربردی توسط باشگاه‌های ورزشی می‌تواند رشته‌هایی مانند مربیگری، داوری و دیگر رشته‌های مطرح کشور توسعه پیدا کند که از همین جا از روسای واحدهای استانی تقاضا می‌شود در این زمینه فعالیت بکنند.

امید در پاسخ به این سوال که فدراسیون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف ورزشی در پنجمین المپیاد نقش دارند، خاطرنشان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دانشگاه علمی کاربردی از فدراسیون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها برای داوری مسابقات کمک می‌گیرند، اما برگزاری المپیاد توسط خود دانشگاه انجام خواهد شد.

وی افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه زیرنظام مهارتی در آموزش عالی باید به ۳۰ درصد افزایش پیدا کند که در حال حاضر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌این میزان ۱۵ درصد است که باید در این رابطه دو دانشگاه علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای به ترتیب هر کدام ۱۷ درصد و ۱۲ درصد در این زمینه فعالیت داشته باشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی درباره تربیت دانشجویان مهارتی تصریح‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با سیاست‌های نظام آموزشی خوشبختانه دانشجویان هنرستان و کاردانش افزایش یافته‌اند که ما طبق برنامه‌ریزی که انجام داده‌ایم، این افراد را در دانشگاه به عنوان کارآفرین تربیت خواهیم کرد. این درحالی است که تعداد کسانی که در هنرستان درس می‌خوانند به بیش از ۴۰ درصد رسیده است که ما پیش‌بینی می‌کنیم در سال تحصیلی جدید برخی از ظرفیت ما با این افراد جبران می‌شود. از طرفی باید بگویم در سال ۹۷ با وجود کمبود دانشجو، این دانشگاه توانست ۱۵۰ هزار دانشجو را جذب کند که این تعداد از هنرستان‌ها بود و متاسفانه هیچ گونه خروجی از آموزش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و پرورش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نداشتیم.

امید درباره سطح علمی مدرسین این دانشگاه گفت: ما بیش از ۵۰ هزار مدرس در دانشگاه علمی کاربردی داشتیم که این مدرسین قریب به اتفاق آنها مورد ارزیابی قرار نگرفته بودند که خوشبختانه از سال ۹۵ تاکنون همه آنها را مورد ارزیابی قرار دادیم، به طوری که مدرسین جدید بر اساس چارچوب ارزیابی فعالیت خود را شروع می‌کنند. این در حالی است که از مهر ۹۸ هیچ مدرسی که فرایند ارزیابی را طی نکرده باشد نخواهیم داشت.

وی ادامه داد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دانشگاه علمی کاربردی به زودی اپلیکیشنی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد که بتوانند اساتید را مورد ارزیابی و بیشتر آشنا شوند قرار می‌دهد. با این کار نه‌تنها بر روی مدرسین تمرکز داریم، بلکه نوع فعالیت آنها را مورد بررسی قرار می‌دهیم. از طرفی راه‌اندازی اپلیکیشن باعث می‌شود تخلفات اساتید مشخص شده و از سوی دانشجویان به ما برسد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حال حاضر این دانشگاه دارای ۶۰۰ انجمن علمی دانشجویی است که برنامه‌های علمی دانشجویی را پوشش می‌دهد، همچنین ۴۵۰ کانون فرهنگی داریم که فعالیت‌های فرهنگی را انجام می‌دهند.

امید درباره وام دانشجویی گفت: این دانشگاه وام دانشجویی ندارد و وام‌های شهریه، ازدواج و مسکن برای دانشجویان از طریق صندوق رفاه وزارت علوم تامین می‌شود. این درحالی است که دانشگاه علمی کاربردی به شرکت‌های نوآور که در زمینه کسب و کار فعالیت می‌کند و درواقع ایده آنها تجاری می‌شود، ۵۰ میلیون تومان وام ۲ درصد می‌دهد. همچنین به دانشجویانی که دارای ایده‌های برتر هستند و قابلیت تجاری‌سازی دارند هم ۵۰ میلیون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تومان می‌دهند.

وی با اشاره به کمک‌هزینه دانشگاه برای تغذیه دانشجویی گفت: دانشگاه علمی کاربردی از سال تحصیلی جدید برای تغذیه دانشجویی کمک‌هزینه خود را به صورت نقدی انجام می‌دهد، به‌طوری که به جای پرداخت بودجه به مراکز علمی کاربردی کارت‌های رفاهی را به دانشجویان می‌دهد که بتوانند برای تغذیه دانشجویی خود استفاده کنند. این کار فاز اول خود در استان‌های جنوبی و شرقی انجام شده است که اکنون ۱۱۵ استان از کارت‌های رفاهی دانشجویی بهره‌مند شده‌اند. البته باید بگویم این کارت‌های رفاهی به همه دانشجویان تعلق نمی‌گیرد. تنها به دانشجویانی داده می‌شود که شاغل نبوده و در طول ساعت آموزشی در دانشگاه حضور دارند.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌