مرگ روزانه 8 نفر بدلیل مصرف موادمخدر

filemanager/7/eghtesadi/989616_676
روزانه ۸ نفر به علت سوء مصرف مواد مخدر در کشور ما جان خود را از دست می دهند.

به گزارش خبر فوری، رییس سازمان امور اجتماعی کشورگفت: روزانه ۸ نفر به علت سوء مصرف مواد مخدر در کشور جان خود را از دست می دهند.

 تقی رستم وندی امروز ۱۶ تیرماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: مباحث اجتماعی کل جامعه با همه ابعاد را در بر می گیرد و زمینه ساز اقدام سیاسی، اقتصادی و فرهنگی توجه به مسائل اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه جنبه تاریک مسائل اجتماعی از دست دادن یک انسان در جامعه است، افزود: روزانه ۸ نفر به علت سوء مصرف مواد مخدر در کشور ما جان خود را از دست می دهند.

رستم‌وندی با اشاره به اینکه باید نگاه جامع به مسائل اجتماعی داشت به ویژه با حساسیت و تکلیف رسیدگی اخلاقی به این مسائل، تصریح کرد: در همه جای دنیا شاهد افزایش مسائل و آسیب های اجتماعی هستیم و بحران سوء مصرف مواد مخدر و ... از مسائلی است که کشورها مختلف با آن درگیر هستند.

معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به اینکه در دو دهه اخیر روند آسیب‌های اجتماعی در کشور ما رو به افزایش است و ما از این روند جهانی تاثیر می‌پذیریم افزود: در چهار دهه گذشته جامعه ایرانی تحولات گوناگونی را از سر گذرانده و از جامعه روستایی به جامعه شهری تبدیل شده و بخش مهمی از مشکلات ما ناشی از حاشیه نشینی است که ناشی از پیامد شهرنشینی نامتوازن و آشفته است.

وجود ۴۶ میلیون کاربر اینترنت در ایران

رستم‌وندی با اشاره به انفجار جمعیتی، رشد با سواد شدن جمعیت، شبکه‌ای شدن و ارتباطی شدن جامعه ایرانی بیان کرد: ۴۶ میلیون نفر از مردم ما کاربر اینترنت هستند و ۷۳ درصد خانوارهای ایرانی دسترسی به اینترنت پیدا کرده‌اند که بسیاری از آسیب های اجتماعی تحت الشعاع این موارد است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه شورای اداری استان کرمان گفت: در سنجش وضعیت اجتماعی دو شاخص پرونده های قضائی و جمعیت زندانیان در نظر گرفته می شود و آمار بالای تعداد پرونده های قضائی در کشور نشان دهنده آشفتگی و به هم ریختگی روابط اجتماعی و درگیری مردم با هم است.

ایران رتبه نهم دنیا به لحاظ تعداد کل زندانیان دارد

وی افزود: کشور ما با داشتن ۲۴۰ هزار زندانی، رتبه نهم دنیا را از لحاظ تعداد کل زندانیان دارد که شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست و این مقوله زندانی شدن بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله طلاق را ایجاد کرده است.

رستم‌وندی با بیان اینکه ۶۰ درصد از زندانیان ما به دلیل جرائم مربوط به مواد مخدر و سرقت در زندان به سر می برند بیان کرد: خیّران ما باید در حوزه ازدواج ورود کنند و سازمان‌های مردم نهاد فعالیت جدی‌تری در این حوزه داشته باشند و اجازه ندهند مشکلات اقتصادی جوانان را تحت فشار قرار دهد و سقوط نرخ ازدواج در کشور را داشته باشیم.

توقف رشد طلاق طی ۳ سال اخیر در کشور

وی با بیان اینکه در حوزه طلاق طی سه سال اخیر توقف رشد را داشته ایم، گفت: آموزش‌های پیش از ازدواج، مشاوره‌های حین زندگی و مشاوره قبل از طلاق باید پیگیری شود.

رستم‌وندی به مسئله حاشیه نشینی پرداخت و افزود: به دلیل کمبود اعتبارات شاهد بودیم وزارت راه نتوانست برنامه خود را در محلات حاشیه نشین اجرایی کند اما وزارت کشور ورود کرد و دفاتر تسهیلگری در حوزه توسعه اجتماعی و خدمات اجتماعی موفقیت‌های خوبی داشتند.

وی به مصرف مواد مخدر بین دانشجویان و دانش‌آموزان اشاره و عنوان کرد: جامعه دانش‌آموزی و دانشجویی جامعه هدف برای مافیای مواد مخدر است و درصد مصرف مواد مخدر در بین دانش‌آموزان از نیم درصد سال۸۱ به بیش از دو درصد در سال ۹۵ رسیده است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه در جامعه دانشجویی مصرف مواد مخدر از یک درصد در سال ۸۱ به حدود ۶ درصد در سال ۹۵ افزایش پیدا کرده است افزود: در کشور ما نگرش مثبتی نسبت به مصرف مواد مخدر وجود دارد که خطرناک است این وظیفه دستگاه‌های تبلیغی و آموزشی است که نگرش مردم را در این زمینه تغییر دهند.

رستم‌وندی با بیان اینکه ۲۷ درصد مردم نسبت به مصرف مواد مخدر یا نگاه خنثی و یا نگاه مثبت دارند، اضافه کرد: حجم تهدید آسیب‌های اجتماعی متوجه جامعه ایران بسیار بزرگ است.

برچسب ها:

اجتماعی