وبسایت عکستیک فرصت‌های شغلی ایجاد می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس،‌ وحید نارویی مدیر پروژه وبسایت عکستیک دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم رونمایی از استارت‌آپ عکستیک گفت: این وبسایت با حمایت دانشگاه و دانشکده خبر راه‌اندازی شده است که می‌تواند پاسخگوی دغدغه بسیاری از مشکلات جوانان و جامعه باشد، به‌طوری‌که کارایی‌های زیادی دارد و می‌تواند به اشتغال قشر دانشگاهی کمک کند.

وی افزود: در بخش اول این وبسایت آیکونی به نام چالش عکس طراحی شده که هدف آن رفع دغدغه جامعه امروزی است، به‌طوری که یک موضوع خاص را وبسایت عکستیک مشخص می‌کند و عکاسان علاقمند می‌توانند آن موضوع را عکاسی کرده و دغدغه جامعه را به چالش بکشد. این در حالی است که مردم و کاربران خاص به عنوان داور به لحاظ تکنیکی و سلیقه‌ای به عکس‌های منتخب نمره می‌دهند و پس از یک هفته عکس برتر انتخاب شده و جایزه دریافت می‌کند.

نارویی اضافه کرد: در بخش دوم وبسایت عکستیک آیکون فرصت‌های شغلی ایجاد شده است که عکاسانی که دغدغه شغلی دارند، می‌توانند با عضویت در آن شغل مناسب خود را پیدا کنند، به‌طوری‌که ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شرکت‌ها و نهادهای مختلف با مراجعه به این وبسایت عکاس موردنظر خود را انتخاب کرده و پس از بستن قرارداد فی‌مابین نیروی خود را به کار می‌گیرند.

مدیر پروژه وبسایت عکستیک دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: بخش چهارم این وبسایت آیکون تاپ آنلاین عکس است که شهروندان با استفاده از آن دیگر نیازی به مراجعه به مراکز عکاسی ندارند؛ چراکه هر شخصی می‌تواند عکس خود را برای این وبسایت ارسال کرده و ظرف ۲۴ ساعت عکس مورد نظر خود را با پایین‌ترین قیمت تحویل بگیرد.

وی گفت: بخش پنجم این وبسایت آیکون عکستیک است که این قسمت برای برگزیدگان و عکس‌های برتر در نظر گرفته شده است، به‌طوری‌که اگر عکسی فاکتورهای استاندارد را داشته باشد، مورد حمایت کاربران قرار گرفته و به عنوان عکاس برتر معرفی می‌شود.

نارویی درباره آیکون ششم این وبسایت که به عنوان رویدادها طراحی شده است، گفت: این قسمت برای توسعه اقتصاد حوزه عکاسی در نظر گرفته شده است، به‌طوری‌که با حمایت دانشگاه عکس‌هایی که مربوط به رویدادهای مختلف است را به حراج گذاشته و عکاس را به جامعه معرفی می‌کند.

مدیر پروژه وبسایت عکستیک دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان درباره بخش ششم وبسایت خاطرنشان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بخش ششم مربوط به آموزش مجازی است که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان می‌توانند با مراجعه به این بخش آموزش‌های خصوصی، حضوری و مجازی را پشت سر بگذارند. این درحالی است که باید بگویم به طور کلی جامعه عکاسی ما آن‌گونه که باید در جامعه دیده نشده است و ما با ایجاد استارت‌آپ عکستیک دغدغه امروز جوانان علاقمند به حوزه عکاسی را به فضای کار تبدیل می‌کنیم.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌