سرنوشت ۸ نفر از رتبه‌های برتر کنکور ۱۰ سال اخیر / از مهاجرت به کانائت و آلمان تا آماده شدن برای سربازی

رتبه های برتر کنکور سرنوشت های متنوعی دارند، داستان کوتاهی از چند رتبه برتر را مرور می کنیم.

- مژگان قاسمی؛ رتبه سوم كنكور ریاضی فیزیك‌ سال ۸۷، در دانشگاه شریف لیسانس ریاضی فیزیک گرفته و پس از آن به تحصیل ادامه نداده است. او حالا در یك شركت خصوصی در زمینه خدمات رایانه كار می‎كند و از زندگی‏‌اش راضی است.

- سارا عامری، رتبه ۲ كنكور زبان سال ۹۰، كارشناسی و كارشناسی ارشدش را در رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران خوانده و برای مقطع دكترا، به کانادا مهاجرت کرده است.

- هانیه زراعت‏كار؛ رتبه ۹ كنكور‌ انسانی‌ سال ۸۷ حالا دانشجوی دكتری در رشته روان‌شناسی سلامت است. ورود به دانشگاه آن طور كه فكر می‏ كرده خوب نبوده و دبیرستان را بیشتر از دانشگاه دوست دارد.

- فاطمه زبرجد؛ رتبه ۳ كنكور علوم انسانی سال ۸۹، لیسانس و فوق‌لیسانس حقوق را از دانشگاه شیراز گرفته و اکنون نیز مشغول تحصیل در مقطع دکتری در شهر شیراز است و به عنوان قاضی دادگستری فعالیت می‌کند.

- محمدرضا لمسه‌چی، رتبه یک كنكور علوم انسانی سال ۹۰، لیسانس و فوق‌لیسانس خود را در رشته روان‌شناسی در دانشگاه تهران دریافت کرده و حالا برای سربازی آماده می‌شود.

- یاسمن فرازان، ‌رتبه یک كنكور هنر سال ۹۰، رشته طراحی صنعتی در دانشگاه تهران خوانده و حالا دوره كارشناسی‌ارشد را در یكی از دانشگاه‌های آلمان می‌گذراند.

- فرخ حیدری؛ رتبه ۶ كنكور تجربی‌ سال۸۶ تا چند ماه دیگر از رشته گوش و حلق و بینی فارغ‏‌التحصیل می‎شود و باید خود را برای ورود به محیط كار آماده كند. فرخ ۳۰ ساله با اینکه در دو رشته دیگر تحصیل کرده از وضعیت خود ناراضی است و می‌گوید: دانشگاه آن‌طور که فکر می‌کردم نبود.

- آرش غضنفری؛ رتبه ۷ كنكور تجربی‌ سال ۸۶، در دانشگاه تهران ۷ سال پزشکی خوانده، تخصص خود از دانشگاه شیراز گرفته و آماده می‌شود برای گذراندن طرح به مناطق محروم برود. آرش می‌گوید: دانشگاه با آن چیزی که فکر می‌کردم متفاوت بود و اگر به گذشته برگردم، درس نمی‏‌خوانم و مهاجرت می‏‌کنم.

برچسب ها:

اجتماعی