فرآیند پنجگانه تحقق اهداف عفاف و حجاب در کشور

گروه زنان و خانواده خبرگزاری فارس، حسین هراتی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با ارسال یادداشتی به خبرگزاری فارس:  با توجه به گسترش پدیده «بی‌حجابی» در جامعه، نگاهی کوتاه دارم به علل و عوامل آن که با مؤلفه‌هایی همراه است. الف- طراحان و برنامه‌ریزان ب- متجددان (دختران و زنان شیفته فرهنگ بیگانه و غرب) ج- مقلدان (دختران و زنان ناآگاه و فریب خورده) د- اشاعه دهندگان اجیر و مزدور فساد و بی‌بند و بار در کوی و برزن شهر)

در مؤلفه اول: به موضوع طراحان و برنامه‌ریزان استناد می‌جویم به یکی از عوامل نفوذی و جاسوسان شیطان بزرگ که در گزارش خود چنین آورده است: «ما موفق شدیم چادر مشکی زن ایرانی را به چادر گل‌دار و توری تبدیل کنیم چادر را هم به مانتو و مانتوی بلند را به مانتوهای رنگین تنگ و خیلی کوتاه اکنون از حجاب برخی زنان مسلمان فقط یک روسری مانده است.»

و هم اکنون با یک سیاست دیکته شده و شیطانی، زیرپوستی، قطره‌ای و قورباغه‌ای نرم، روسری را هم هدف آماج تیرهای زهرآگین خود قرار داده‌اند.

 در مؤلفه دوم: دختران و زنانی که بر اثر تماشا و اغوای ماهواره‌ها، اینترنت و برخی شبکه‌های اجتماعی به بیگانه و غرب گرایش یافته‌اند و کعبه آمال آنها را تشکیل می‌دهد، یکی از افراد اسلام ستیز فرانسوی به نام «میشل هوئلباک» اینگونه می‌گوید: جنگ بر ضد اسلام‌گرایی با کشتن مسلمانان فایده‌ای ندارد، فقط با فاسد کردن آنها می‌توان به پیروزی دست یافت. پس به جای بمب بر سر مسلمانان دامن‌های کوتاه فرو بریزیم.

و در مؤلفه سوم: عده‌ای از دختران و زنان ناآگاه دنباله رو و بی‌هدف که با دیدن مدهای آنچنانی،‌پوشش‌های شهوت‌انگیز، و شیوه‌های رفتاری مفسدت‌بار عروسک‌های کوچه و بازار شده‌اند و با تقلیدهای کورکورانه به سوی تباهی رهسپار می‌شوند. یکی از مقامات بلندپایه آمریکا در ارتباط با پوشش در ایران می‌گوید: «هر زن چادری در کوی و برزن ایران به منزله پرچم جمهوری اسلامی ایران است، لذا برای براندازی این نظام باید حجاب را سست نماییم.»

و نهایتا در مؤلفه چهارم عوامل مزدور و خود فروخته‌ای هستند که تلاش می‌کنند، با هنجارشکنی، نمایش کوچه و خیابانی، پوشش‌های مستهجن و آلوده، به مدل‌های محرک جنسی،‌ بذر فساد و انحراف را در سطح جامعه بخش کرده و ویروس شکستن حریم‌های عفاف و حجاب را همه جا پراکنده کرده و جلب توجه و پیام‌رسانی کنند.

از عناصر اصلی و محقق آمریکایی درباره اسلام و خاورمیانه در اظهاراتی آورده است. «دیگر وقت آن نیست که دانشجویان را به خیابان‌ها بکشیم بلکه باید چادر از سر زنان برداشت و از این طریق می‌توان نظام اسلامی را سرنگون کرد و چه تکان دهنده و هشدار دهنده است سخن یکی از اندیشمندان دینی که می‌گوید اگر آزادی "نه" شکل گرفت آزادی "سر" به اسارت و انزوا رفته است.»

بر اساس 17 آیه شریفه‌ای که در ارتباط با عفاف و حجاب در قرآن کریم آمده است تعداد 11 آیه ایجابی و 6 آیه سلبی است  به نظر می‌رسد با گروه اول و چهارم که هدف پلید و شوم هنجارشکنی و استحاله فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران را دارند باید برخورد سلبی و قهری کرد و برای گروه سوم و چهارم زمینه‌های ایجابی و بسترهای ارشادی را فراهم ساخت.

به طور کلی به منظور تحقق همه جانبه و فراگیر موضوع عفاف و حجاب در جامعه نیاز به یک فرایند پنجگانه داریم:

1-قانون جامع و همه سونگرانه

2- هماهنگی و همسویی مسؤولان نظام 

3-حضور مردم

4- نظارت و ارزشیابی 

5-روزآمدی و کارآمدی در عرصه اندیشه و عمل (رصد و غربالگری، جریان شناسی، آسیب‌شناسی، آینده پژوهی و مهندسی فرهنگی)

در نخستین گام خوشبختانه قانون حجاب و عفاف مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، گویا، پویا، فراگیر و سازنده است در دومین گام در بین قوای نظام در بخش‌هایی از قوه مجریه ضعف و سستی داریم.

در سومین گام نهادها، ارگان‌ها و تشکل‌های مردمی فرهنگی کشور با حضور جدی و فعال باید نقش‌آفرین شوند و در چهارمین گام متاسفانه به صورت منسجم و مستمر کار چشمگیری صورت نگرفته است.

و در پنجمین گام ضرورت دارد که در این مقطع حساس و تعیین کننده در نظام سرافراز و پرافتخاری که قله آن ولایت عظمای فقیه مدظله‌العالی می‌باشد و دامنه آن عفاف و حجاب است، از هر گونه کوتاهی، مسامحه و سهل‌انگاری پرهیز کنیم و بدون تردید اگر خدای ناخواسته این‌گونه شد در دنیا و در برابر ملت روسیاه و شرمنده و در آخرت در برابر آستان پروردگار متعال مسؤول و مورد مؤاخذه سخت و شدید قرار خواهند گرفت و قفوهم انهم مسئولون مالک لاتناصرون؟

خدایا به مردان ما غیرت، به زنان ما عفت و به مردم ما آگاهی و بیداری و به مسئولان ما توان و اراده مقابله با فسای را عنایت فرما.

این  یادداشت در پاسخ به درخواست‌های خوانندگان فارس که در سامانه «فارس من» با عنوان «اتاق فکر تغییر حجاب در ایران چه کسانی هستند؟»، «رمز و راز پروپاگاندای رسانه ای درباره حجاب یا بی حجابی» و «تعیین تکلیف در برخورد با مساله بی حجابی»درخواست‌هایی را ثبت کرده بودند، تهیه شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی