«حجاب» وجه امتیاز زن ایرانی از زن غربی

به گزارش گروه زنان و جوانان خبرگزاری فارس، سازمان بسیج جامعه زنان به مناسبت هفته عفاف و حجاب ضمن صدور بیانیه‌ای بر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی تاکید کرده است.

متن این بیانیه به شرح زیر است.

در طول تاریخ «حجاب» برای هر دوره و هر ملت با هر فرهنگ و سننی، موجودی زنده و پویا بوده است اگر چه در این مسیر گاه دستخوش برخی از تحولات شده اما از ظهور اسلام تا‌کنون به برکت وجود عفیفه مقدسه، زهرای مطهره، حجاب فاطمی، کامل‌ترین حجاب‌ها شد تا از فاطمه (س) به گوش زنان عالم رسانیده شود؛ «‌ارزنده‌ترین زینت زن، حفظ حجاب است.»

افتخار زن ایرانی این است که «حجاب» برایش میراث کهن ملی است. وجه امتیازی که غرب هم اکنون نیز از آن بی‌بهره است و حال بعد از گذشت چند صد سال از گم شدن و نادیده انگاشتن این موهبت الهی با از بین رفتن بنیان خانواده و ناهنجاری‌های شدید رفتاری و اجتماعی به عفاف و حجاب «‌گرایشی جهانی‌» پیدا کرده است. گرایشی که نشان از ظرفیت جهانی شدن « حجاب فاطمی» دارد و ما به اندازه شأن و بزرگی‌اش به آن نپرداخته‌ایم!

امروزه 270 شبکه فارسی زبان ماهواره‌ای و شبکه‌های فضای مجازی علیه حجاب و عفاف ملت ما با برنامه‌ریزی ضدفرهنگی توسط دست نشانده‌های واداده معلوم الحال خارج نشین تهاجم کرده‌اند تا با براندازی این قدرت نرم معنوی، بزرگترین ضربه تاریخی را به فرهنگ و هویت ملت ایران وارد سازند و در این بین برخی از افراد با موضع‌گیری‌های نادرست و مصلحت طلبانه فردی، آب در آسیاب دشمن می‌ریزند.

بسیج جامعه زنان کشور ضمن گرامی داشت هفته عفاف و حجاب، بر لزوم توجه هر چه بیشتر مسؤولان به ویژه مسؤولان فرهنگی و متولیان حجاب بر وضعیت حجاب و عفاف تأکید کرده و مجدانه خواستار حمایت از ضابطان قوانین حجاب و عفاف در جامعه و برخورد با هنجارشکنان در این عرصه است.

همچنین راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و دستیابی به اینترنت پاک، نظارت جدی بر فرآیند تدوین فیلم‌نامه، تولید و پخش آن، مقابله با شبکه های حیازدا، اجرایی نمودن قانون جامع و مترقی عفاف و حجاب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از مهم‌ترین خواسته‌های این تشکل بزرگ جامعه زنان ایران است که محقق شدن آن اهتمام و اراده مسؤولین را می‌طلبد.

قرار دادن سیر عفاف و حجاب در کتب درسی، توجه به اردوهای راهیان نور، تقویت فرهنگی اردوهای نوجوانان و جوانان، نظارت جدی بر مباحث مهدکودک‌ها و پیشگیری از آسیب‌های موجود از اقدامات فرهنگی است که می‌تواند در راستای تعمیق عفاف و حجاب از دوران کودکی تا جوانی تأثیرگذار باشد.

در پایان مصرانه از 26 دستگاه متولی عفاف و حجاب می‌خواهیم جهت شناساندن عمق و محتوای حجاب و عفاف برنامه‌ریزی و از نفوذ مصادیق فرهنگ مبتذل غرب با هر نام و عنوانی جلوگیری کنند، تا جوانان پاک انقلابی ما بتوانند در کمال آرامش روحی جسمی، اجتماع را به محیط مناسبی برای کار و تلاش تبدیل و سلامت روانی و اخلاقی جامعه را تضمین کنند.

و از زنان آزاد اندیش، دختران فرهیخته و دانشگاهی ایران عزیز درخواست می‌کنیم برای خنثی کردن توطئه‌های فرهنگی دشمن با رعایت پوشش شایسته دختر مسلمان ایرانی بار دیگر هویت ملی و دینی خود را به جهان تشنه معنویت هدیه کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی