به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مدتها است که شیر به عنوان مادهای برای بهبود سلامتی شناخته شده است؛ اکنون محققان در مطالعات جدید خود اعلام کردند که شیر به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماریهای مزمن کمک میکند.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، شیر و دیگر محصولات لبنی میتوانند نیازهای غذایی بدن را برآورده کنند.
محققان بینالمللی دانشگاههای اروپا و آمریکا نگاهی به 14 مطالعه از سراسر جهان انداختند تا درک بهتری از نقش محصولات لبنی بر سلامتی داشته باشند.
محققان دریافتند که محصولات لبنی کمچرب میتواند به کاهش خطر ابتلا به سندروم متابولیک، شکستگی مهرهها و دیابت نوع دو کمک کند.
برای کسانی که در تلاش برای جلوگیری از ابتلا به سرطان هستند مصرف متوسط شیر و محصولات لبنی موثر است و شانس ابتلا به سرطانهای روده بزرگ و مثانه را کاهش میدهد. البته باید بدانید که شیر هیچ تاثیری بر سرطان پروستات ندارد.
گفتنی است؛ خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در افرادی که به طور روزانه محصولات لبنی، فیتوسترولها و اسیدهای چرب امگا3 را مصرف میکنند، کاهش مییابد.
انتهای پیام/