علی‌عسکری: ۸۰ درصد مطالب اینترنت مستهجن و کثیف است

به گزارش مشرق، عبدالعلی علی‌عسکری در آیین اختتامیه جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی در کرمانشاه با بیان اینکه روند برگزاری این جشنواره در کرمانشاه مطلوب بود، اظهار داشت: کرمانشاه یک استان فرهنگی و شاخص در عرصه هنر است و بستن قرارداد با تولیدکنندگان عرصه عروسکی و پویانمایی باید در اولویت همه رسانه‌های استانی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید:

دستور رئیس سازمان صدا وسیما برای صیانت از زبان فارسی اصیل

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه امسال خوشبختانه برنامه‌های عروسکی به این جشنواره پویانمایی افزوده شد و برگزاری مراسم شادپیمایی عروسک‌ها خود زمینه شورآفرین و نشاط را در جامعه فراهم می‌کند افزود: در شرایط کنونی نیروهای جهادی، جوان و انقلابی با شور و نشاط فراوان باید تولیدات خود را در زمینه صنعت انمیشین، پویانمایی و برنامه‌های عروسکی گسترش دهند.

علی‌عسکری با اشاره به اینکه استعداد کشور در تولید پویانمایی بالا است و باید یکی از قطب‌های این عرصه در دنیا باشیم گفت: دو سال پیش که برای برگزاری جشنواره تصمیم گرفتیم درباره اثرگذاری آن تردید داشتیم که امروز متوجه شدیم جای این جشنواره خالی بوده و رسانه ملی آن را پر کرد و در تقویم تحولات فرهنگی و هنری کشور قرار گرفت.

وی افزود: مراکز استان‌ها و مرکز صبا در این زمینه قله هستند و می‌توانند همه را تجمیع کنند و مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در استان‌ها می‌تواند مددکار این عرصه باشد.

علی‌عسکری با اشاره به اهداف این جشنواره گفت: این جشنواره باید بازار پویانمایی و عروسکی را گسترش دهد و موتور محرکه باشد که هر ساله این بازار در نشست‌های حاشیه‌ای مطالعه شود.

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه این جشنواره باید همگرایی و تعاملی بین پویانمایی و بخش عروسکی ایجاد کند افزود: این جشنواره می‌تواند این صنف را به عنوان یک صنف تراز بالا معرفی کند.

وی بیان کرد: این جشنواره می‌تواند به رونمایی آثار جدید و حمایت از شرکت‌های نوپا کمک کند و آن را رشد دهد که جوانان در آینده کارهای فاخری داشته باشند.

علی‌عسکری با بیان اینکه رقابت سالم بین فعالان یکی دیگر از اهداف جشنواره بود گفت: کشف استعدادهای خلاق و معرفی چند نفر در هر سال باید یکی از دستاوردهای این جشنواره باشد و این جشنواره می‌تواند عرصه تبادل، تحقیقات و بررسی‌های هنرمندان در این عرصه باشد.

وی با اشاره به اینکه در این جشنواره می‌توان مطالعه کرد که چگونه تمایل جوانان و خانواده‌ها را به محصولات داخلی افزایش و نسبت به محصولات خارجی کاهش داد گفت: چنانچه از تولیدات داخلی بیشتر استفاده شود بسیار مهم است زیرا استفاده از محصولات خارجی مخالف با مزیت‌های فرهنگی ما است.

علی عسکری تأثیر پویانمایی و برنامه‌های عروسکی را بر روی کودکان و نوجوانان و خانواده‌های ایرانی بسیار مهم و موثر دانست و گفت: باید در رسانه‌ ملی تولید سریال‌های پویانمایی و عروسکی در اولویت قرار بگیرد زیرا در این عرصه تولیدکنندگان رسانه‌های استانی استعدادهای فراوانی دارند و باید در آینده نزدیک به یکی از قطب‌های برتر دنیا در عرصه پویانمایی تبدیل شویم و این مهم با تلاش و کوشش در آینده نزدیک محقق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیون ایران باید در تقویم تحولات فرهنگی و هنری کشور ثبت شود بیان کرد: افزایش صادرات تولیدات پویانمایی و برنامه‌های عروسکی برای عرضه در بازار جهانی یکی از اهداف اساسی برگزاری دومین جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: در این راستا ضمن ارتقای تولیدات داخلی باید بتوانیم به فکر تولیدات جهانی در این عرصه برای انتقال پیام‌ها و ارزشهای برتر نظام جمهوری اسلامی ایران به دنیا باشیم.

وی افزایش صادرات محصولات پویانمایی را برای افزایش استفاده از گونه‌های محصولات پویانمایی در برنامه‌های تلویزیونی بسیار مهم دانست و اظهار کرد: باید محصولات پویانمایی و برنامه‌های عروسکی قابلیت انتشار و عرصه در رسانه‌های ملی، شبکه‌های اینترنتی را داشته باشد و در این راستا باید نهادهای فعال از جمله تولیدکنندگان مراکز استان‌ها را تقویت کنیم.

علی عسکری با بیان اینکه یکی از موضوعات با اهمیت در این عرصه تولید محتوا و پیام‌های قوی یعنی تقویت فیلمنامه نویسی است گفت: اگر ما در این عرصه توانایی فیلمنامه نویسی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی با کیفیت بالا را نداشته باشیم تمام استعدادهای ما هدر می‌رود و برای این کار باید مطالعات عمیق روانشناسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشیم تا ببینیم چه سوژه‌ها و طرحهایی در فیلم‌ها برای سبک زندگی فرزندان ما مناسب است.

وی افزود: در این رابطه زیرساخت‌های فکری، اندیشه‌های قوی مذهبی، دینی، قرآنی، متون ادبی کهن و متون ادبی مدرن داریم که اینها همه دست‌مایه دستیابی به محتوای فاخر است تا بر سبک زندگی، اخلاق، دین و رفتار اجتماعی نسل فرزندان ما تأثیر گذار باشد.

علی عسکری  با اشاره به هجمه فرهنگی غرب بیان کرد: ۸۰ درصد مطالب روی اینترنت محتویات مستهجن و کثیف دارد که باید با تولید محتوای خوب فرزندان خود را نجات دهیم.

رئیس سازمان صداوسیما بیان کرد: در شرایط کنونی برای تمدن سازی نوین اسلامی و برپایی جامعه اسلامی ادبیات غنی مقام معظم رهبری بسیار موثر است و به خصوص تحقق بیانیه گام دوم انقلاب بسیار ضروری است و تجلی روح زمانه است زیرا هم سرگذشت ایران را تشریح کرده و برای آینده تمدن سازی سرمشق‌های خوبی ارائه می‌دهد.

وی افزود: کسی را نمی‌شناسم که تا این اندازه ادبیات فاخر مفید برای اداره جامعه و شکل‌دهی اقتصاد و سیاست تولید کرده باشد و این یک دست مایه مهم است.

علی عسکری افزود: اتکا به جوانان ملت اسلامی ایران بنابر فرمایش مقام معظم رهبری بسیار تأثیرگذار است و با وجود افول ریشه‌های نظام سلطه هر روز شاهد عظمت ملت اسلامی ایران در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم که این امر با فعالیت‌های جهادی نیروی جوان ایرانی محقق شده است.

 وی با اشاره به زلزله تخریب کننده و سیل ویرانگر در استان کرمانشاه گفت: استاندار در تعامل با رسانه‌ها توانست حس همکاری را در کشور گسترش و آلام مردم را در این استان کاهش دهد و از این تهدید فرصت بسازد.

برچسب ها:

سیاسی