به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد مصرف حتی یک لیوان چای شیرین یا یک لیوان آبمیوه ریسک بروز سرطان در افراد را افزایش میدهد.
محققان دانشگاه سوربن فرانسه در تازهترین تحقیقات خود دریافتند، مصرف روزانه قند و شکر حتی اگر به مقدار اندک باشد ریسک بروز تمام سرطانها را 19 درصد افزایش میدهد.
این پژوهش 100 هزار نفر را تحت بررسی قرار داده و تجزیه و تحلیل دادههای به دست آمده از آن به خوبی نشان میدهد که مصرف نوشیدنیهای شیرین تا چه حد ریسک بروز سرطان و دیگر بیماریها را افزایش میدهد.
محققان فرانسوی در پی شیوع بی رویه سرطان میان جوانان و حتی کودکان پژوهشی را انجام دادند که نتیجه آن تأکید میکند، افراد مصرف قند، شکر، نوشیدنی شیرین و شیرینی را محدود کنند.
نیکولای پتروسکی، محقق دانشگاه فلیندرز در استرالیا میگوید: باور مردم بر این است، نوشیدنیهایی که به اسم طبیعی در فروشگاهها به فروش میروند سالمتر هستند؛ این تصور کاملا غلط است و نوشیدنیهای این چنینی حاوی مقادیر زیادی شکر هستند که نه تنها ریسک بروز انواع سرطان را افزایش میدهند، بلکه با اضافهوزنی که در پی مصرف آنها پدید میآید، بیماریهای قلبی و دیابت را به بار میآورند.
انتهای پیام/