به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، فاجعه ناگوار سیل در اوایل سال 98 در استانهای خوزستان، لرستان و گلستان از یاد و خاطر ایرانیها نمیرود چرا که این اتفاق، علاوه بر صدمات و خسارتی که برجا گذاشت، سیل مهربانی دانشآموزان و مردم را به سمت این استانها سرازیر کرد.
خدمات و جهاد شبانهروزی دانشآموزان در مناطق سیلزده، شکوه حماسه نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس را زنده کرد.
در همین راستا اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با انتشار بیانیهای اقدام به برگزاری پویش دانشآموزی جمعآوری امضاء، جهت اختصاص درسی با عنوان فداکاری در کتب درسی، برای رساندن صدای فداکاری نوجوانان و جوانان، برپاکرده است.
در متن بیانیه اعضای دانشآموزان انجمنهای اسلامی آمده است: «قال رسول الله(ص):والله یحب إغاثة اللهفان «خداوند کمک به اندوهگین و یاری خواه را دوست دارد».
چند ماهی از سیل ویرانگری که ایران عزیز ما به خصوص استانهای خوزستان، لرستان و گلستان را فرا گرفته بود، میگذرد و هنوز در برخی مناطق سیلزده، آثاری از آن باقیست؛ سیلی که جان دهها تن از هموطنان عزیزمان را گرفت، منازل مسکونی زیادی را در خود فرو برد، مزارع و زمینهای کشاورزی روستاییان عزیز ما را نابود کرد و در این شرایط سخت اقتصادی، خسارات زیادی را به ملت و کشور تحمیل کرد.
این حادثه آزمونی بزرگ برای مردم ایران بود که از آن عزتمندانه خارج شدند و سیل کمکهای مردمی را راهی مناطق آسیب زده نمودند. در این بین دانشآموزان و جوانان دلسوز و فداکار نقش کمنظیر یا بینظیری را اجرا کردند و به صورت خودجوش و آتش به اختیار، فردی یا گروهی در این مناطق حاضر شده و سیلزدگان را یاری رساندند.
چه شکوهی در خوزستان قهرمان دیدیم، چه مردان باصلابتی که در جای جای این سرزمین پر از فداکاری خصوصا سوسنگرد ، حمیدیه و شادگان غیور دیدیم و چه ایستادگیهایی در روستاهای حاشیه شهرهای اهواز، باوی و آبادان مشاهده کردیم که مردم علیالخصوص دانشآموزان، جوانان و عشایر غیور با چنگ و دندان، سیلبند محبت تشکیل دادند تا همانند دوران دفاع مقدس از شهر و منازل خود دفاع کنند.
آفرین بر این همه غیرت، مقاومت، خدمت و جهاد شبانهروزی دانشآموزان در مناطق سیلزده، که شکوه حماسه نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس را زنده کرد. این دانشآموزان که درس ایثار شهید فهمیده را بر روی دفترهای خود تمرین کرده بودند این بار درس فداکاری و رشادت را در میدان عمل و در کمک به مردم سیلزده به همگان نشان دادند و این درس بزرگی برای نسلهای آینده است.
پیشنهاد ما اعضای انجمنهای اسلامی دانشآموزان به وزارت آموزش و پرورش این است که: به پاس قدردانی از این همه مقاومت و فداکاری دانشآموزان و جوانان در سیل اخیر، درسی با عنوان فداکاری در کتب درسی اختصاص یابد تا موجب زنده ماندن رشادتها و فداکاریهای همسن و سالان شهید حسین فهمیده، شهید بهنام محمدی و شهدای مدافع حرم در ذهنها شود».
این پویش سراسری از استان خوزستان کلید خورد و طومار امضاها به استانهای سیلزده منتقل شده است و تاکنون 4 هزار نفر عضو این پویش سراسری شدهاند.
انتهای پیام/