حمایت‌ وزارت ارتباطات از برگزیدگان جایزه ملی کیفیت

به گزارش خبرنگار گروه علمی و‌ دانشگاهی خبرگزاری فارس، ستار هاشمی معاون فناوری و‌نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم معرفی برگزیدگان جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات و جایزه ملی کیفیت که صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، گفت: این جشنواره تمرکز ویژه بر استارت ‌آپها داشته و محوری برای فناوری فضایی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در مجموع ۲۹۳ شرکت کننده داشتیم که از آنها می‌توان به چند مورد اشاره کرد.

هاشمی ادامه داد: در استارت ‌آپ برتر۴۵ شرکت کننده، توسعه کسب و کار۴۶، شرکت های برتر در توسعه اقتصادی ۳۳ شرکت کننده داشتیم برهمین اساس، ۵۱ شرکت کننده شایسته تقدیر و دارای رتبه های ۱ تا ۳ شدند.

وی تصریح کرد: جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات را هم در برنامه داشتیم که امکان خودارزیابی نظام مند، شناسایی سازمان‌های موفق، ایجاد انگیزه رقابت در سازمان‌ها برای بهبود مستمر از شاخص های انتخاب بوده است.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات گفت: از 6 شرکت کننده برتر برای جایزه ملی کیفیت تقدیر می‌شود همچنین، بسته حمایتی داده شده تا برگزیدگان را مورد حمایت قرار دهیم.

وی گفت:۴ حوزه کلی هدف گذاری شده که موضوع تبلیغات، حمایت‌های فنی و خدماتی را در برمی گیرد و استفاده از وجوه اداره شده و ضریب حمایتی از حمایت‌های وزارتخانه است.

در ادامه، نیره فیروز بخت رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: چهار مقوله قیمت، نوآوری،سرعت و کیفیت اهمیت زیادی دارد و باید به دنبال رضایت مشتری بود. در سال‌های اخیر، قانونگذار سازمان ملی استاندارد را به عنوان سازمان موظف برای تعیین راهبرد ملی کیفیت در نظر گرفته است و جایزه ملی کیفیت توسط این سازمان و با هماهنگی با نهادهای دیگر انجام می‌شود.

وی افزود: موضوع کیفیت در کشورهای آسیای دور، ترکیه و‌مالزی اهمیت خودش را بروز داده و دروازه های این کشورها به خصوص کره به روی محصولات با کیفیت باز شده است.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: این در حالی است که آمریکا نیز شاهد کاهش کیفیت در سال ۲۰۰۸ بود و متوجه شدند باید بهره‌وری و‌ مدیریت کیفیت را مورد توجه قرار دهند.

فیروزبخت ادامه داد: آمریکا با این سیاست توانست بحران را پشت سر بگذارد. در اتحادیه اروپا هم بر کیفیت تاکید شد و‌در نهایت منجر به استاندارد ایزو شد.

وی گفت: فعالیت‌هایی در ایران نیز انجام شده است. تفکر و فرهنگ استاندارد سازی باید در کشور نهادینه شود، متاسفانه بازهم بخاطر تحریم‌ها دچار مشکلاتی می‌شویم ولی باید به استانداردهای جهانی توجه کنیم و آنها را در محصولاتمان لحاظ کنیم.

رئیس سازمان ملی استاندارد اضافه کرد: ما نمی‌توانیم با نوآوری بجنگیم و باید از این نمایشگاه الکامپ حداکثر استفاده را کنیم؛ همچنین می‌توانیم با همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری فعالیت‌های خوبی داشته باشیم.

وی گفت: مصوبه ویژه در شورای عالی استاندارد داشتیم که امکان اظهار و‌ انطباق با استانداردهای بین المللی را فراهم کردیم که این کار با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری انجام شد.

فیروزبخت خاطرنشان کرد: باید فناوری‌های نوین را با تدبیر ارتقا دهیم.

انتهای پیام/