پایدارسازی کسب‌ ‌و‌کار و اشتغال‌زایی در اولویت بنیاد مستضعفان‌

‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری بنیاد مستضعفان، چهارمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال با مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری با هدف معرفی مدیران حرفه‌ای در زمینه پایدارسازی کسب و کار، خلاقیت و اشتغال زایی در میان تحریم‌ها و بحران‌های اقتصادی کشور برگزار و مدیران عامل 3 شرکت عمرانی بنیاد شامل خانه، ‌ونک پارک و ایران چوب ‌از زیر مجموعه‌های بنیاد مستضعفان به همراه ۶۷ مدیر موفق و برتر کشور ‌موفق به کسب نشان عالی مدیریت سال شدند‌.

‌مدل توانمند‌سازی مدیران در حوزه توسعه پایدار اقتصاد کشور که از سر فصل‌های کلی و جامع آن شامل همسویی، پویایی، شکوفایی و توسعه سازمان است، از شاخص‌های ارزیابی مدیران شرکت‌ها محسوب می‌شود که مستندات آن توسط اعضای کمیته علمی و مدیر برتر سال ارزیابی، مورد بررسی قرار گرفت و منجر به انتخاب ۷۰ مدیر برتر سال ۱۳۹۸ شد.‌

مدیرعامل شرکت ساختمانی ونک پارک به عنوان شرکت تابعه بنیاد مستضعفان در این‌باره می‌گوید: ‌شاخص سازی و ارزیابی شاخص‌های اقتصادی برای رقابت مدیران بخش خصوصی همیشه عاملی مهم در رشد بخش خصوصی و توسعه پایدار کشور به شمار می‌آید.

سید جواد موسوی افزود: وقت اعظم مدیران بخش‌های خصوصی در کشور به جهت شرایط سخت فضای کسب و کار به برنامه‌ریزی و اجرای راهکار‌های مدیریتی جهت کاهش آثار تحریم‌های ناعادلانه و تغییرات غیر قابل پیش بینی بازار، صرف می‌شود، به طوری که عملا بازنگری شاخص‌های توسعه و بهره‌وری در فضای کسب و کار به اولویت‌های دست چندم بخش خصوصی تبدیل شده است.

وی افزود:‌ با حضور در این فضا‌های رقابتی می‌توان فرصتی برای ارزیابی برون سازمانی شاخص‌های بهره وری به ویژه در حوزه مدیریت فراهم کرد و علاوه بر آن با به اشتراک گذاری تجارب مدیریتی از همه راه‌های ممکن برای موفقیت در فضای کسب و کار بهره جست.

‌سید احمد نظری، مدیرعامل شرکت ایران چوب، وابسته به بنیاد مستضعفان نیز با بیان اینکه تحریم‌های ناعادلانه اقتصادی بر علیه ایران موقت است، گفت: هر چند در فضای کسب و کار بسیار از این تحریم‌ها متاثر هستیم، ولی این آزمون به همه تاثیر گذاران در فضای کسب و کار اعم از تولید کننده و تصمیم گیرنده درس‌های زیاد خواهد آموخت.

مدیر عامل شرکت خانه از دیگر شرکت‌‌‌های عمرانی بنیاد مستضعفان، ‌‌در این باره اظهار داشت: شرکت‌های وابسته به بنیاد مستضعفان علاوه بر رعایت شاخص‌های مدیریتی و قوانین ملی موظف به رعایت آیین نامه‌های بنیاد مستضعفان هستند که فراتر از قوانین عادی و با هدف افزایش شاخص‌های بهره وری و توانمندی شرکت‌ها و همچنین رقابت سالم با سایر بخش‌های فعال خصوصی تدوین شده‌اند.

هادی اسماعیلی بخشنامه اخیر بنیاد مستضعفان مبنی بر منع سرمایه‌گذاری شرکت‌های عمرانی وابسته در طراحی و ساخت مال‌ها و مجتمع‌های تجاری بزرگ که منجر به عرضه کالای مارک دار غیر ایرانی شود را در همین راستا ارزیابی کرد‌.

وی ‌گفت: واقعیت این است که شرکت‌های بنیاد مستضعفان هم باید در فضای کسب و کار برای ایجاد در آمد و سود منطقی ناشی از تولید کالا و خدمات تلاش کنند و هم توجه ویژه‌ای به مسوولیت‌های اجتماعی شرکتی خود و بنیاد مستضعفان معطوف کنند، به طوری که فضای کسب و کار خود را با تاکید بر شاخص‌های محرومیت زدایی و اشتغالزایی تعریف و تبیین کنند.

انتهای پیام/ب

برچسب ها:

اقتصادی