3 قرص مهم که کم کننده میل جنسی هستند/ کدام داروهای گیاهی علاقه به رابطه جنسی را کم می‌کنند؟

filemanager/7/eghtesadi/121334_659
برای کاهش میل جنسی می‌توان از داروهای گیاهی مثل کافور و قرص‌هایی مثل فلوکستین، سرترالین و سیپروترون استات که عوارض جانبی خاص خود را دارند استفاده کرد.

به گزارش خبر فوری، از مهمترین عوامل موثر بر پیش فعالی جنسی و افزایش خیال‌پردازی، یکی محرک‌های بیرونی نظیر تماشای عکس و فیلم‌های تحریک‌کننده و ... بوده و دیگری مصرف غذاها و خوراکی‌هایی است که باعث ازدیاد غریزه جنسی می‌گردد. معمولا خوراکی‌هایی با طبع گرم باعث افزایش میل جنسی می‌گردند. بنابراین پرهیز و اجتناب از مصرف این خوراکی‌ها در کم کردن میل جنسی مفید است. علاوه بر خوراکی‌ها، برخی از گیاهان دارویی مثل کافور هم وجود دارند که تا حدی می‌توانند میل جنسی و شهوت را کاهش دهند. 

در زیر مهمترین گیاهان دارویی را که کم کننده میل جنسی هستند معرفی می‌کنیم:

الف. استفاده از گل نیلوفر آبی تحریکات عصبی و جنسی را تخفیف میدهد. مقداری دانه نیلوفر آبی تهیه کرده، آنها را کوبیده، پودر نمائید و قبل از خواب یک قاشق چای خوری میل کنید.
مصرف شیر خشت باعث کاهش قوای جنسی میگردد.
ب. از راهکارهای طب سنتی برای کم کردن شهوت، مصرف تخم کاهو است. ابو علی سینا اعتقاد داشت که برای کاهش میل جنسی روزی سه نخود تخم کاهو که معادل 5/7 گرم است را جوشانده و صبح ناشتا میل کنید. همچنین مصرف آب کاهو و برگ کاهو نیز برای این امر مفید است.
ج. مصرف دانه تمر هندی نیز برای کم کردن شهوت مفید است. به این منظور دانه تمر هندی را سه تا چهار روز در آب بخیسانید. سپس پوست آن را گرفته و مغز آن را میل کنید. خوردن هر صبح ناشتا، 3 عدد مغز دانه میوه تمرهندی برای کاستن میل جنسی زیاد بسیار مفید است.
د. خوردن دوغ تازه برای آنهایی که حرارت و میل جنسی شان بالا است، مفید میباشد.

به غیر از گیاهان، برخی داروها هم می‌توانند میل جنسی را کاهش دهند. این داروها که اکثرا قرص‌های ضدافسردگی هستند میزان سروتونین در مغز را بالا برده و باعث ایجاد اختلال جنسی به صورت‌هایی نظیر کاهش میل جنسی، اختلال در نعوظ، اختلال در رسیدن به ارگاسم و... می‌شوند که البته با ترک دارو این عوارض به سرعت از بین می‌روند. اگرچه این داروها را می‌توان تهیه و مصرف نمود اما توصیه اکید این است که مصرف آن‌ها به هر منظوری زیر نظر پزشک و طبق تجویز او باشد. در ادامه نمونه‌هایی از این داروها را معرفی می‌کنیم: 

قرص فلوکستین 

قرص فلوکستین (Fluoxetine) یک داروی ضد افسردگی و اضطراب است. تهوع، سرگیجه، کاهش اشتها، خستگی و میل به خودکشی برخی از عوارض فلوکستین می‌باشد. علاوه بر درمان اضطراب و افسردگی فلوکستین موارد تجویز متعددی همچون درمان انزال زودرس مردان و کاهش وزن دارد که البته به مقادیر مصرف آن و تحمل فرد بستگی دارد. به طور معمول میزان مصرف این دارو صبح یک عدد و شب هم یک عدد می‌باشد. عوارض قرص فلوکستین شامل تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، کاهش اشتها، خستگی، عرق کردن، ضعف، کاهش وزن، اختلال در میل جنسی و خشکی دهان می‌باشد. درصورتی که قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. 

 قرص سرترالین

قرص سرترالین (Sertraline) داروی ضد افسردگی و ضد ترس است که گاهی به عنوان قرص کاهش میل جنسی نیز تجویز می‌شود. کاهش تمایلات جنسی، سرگیجه، خشکی دهان و تغییرات خلق و خو از عوارض قرص سرترالین است. این دارو به "آسنترا" و "زولوفت” نیز مشهور است. سرترالیناین می‌تواند تا حدودی موجب بهبود اشتها و خواب و بهبود انگیزه فرد برای کارهای روزمره فرد گردد. به طور معمول می‌توان قرص 50 میلی‌گرمی آن را هر روز مصرف کرد.

عوارض قرص سرترالین شامل کاهش تمایلات جنسی، تاخیر در انزال، خونریزی‌های غیرطبیعی (نقاط قرمز در سطح پوست)، گرفتگی و پرش ناگهانی عضلات، تب، سرگیجه، خشکی دهان، افزایش احساس تشنگی، خستگی، تغییرات ناگهانی و بی‌اراده خلق و خو، تپش قلب، راش پوستی، احساس خارش در پوست، تهوع، احساس منگی و ناراحتی معده می‌باشد.

 

قرص سیپروترون استات

قرص سیپروترون استات (Cyproterone acetate) از داروهای هورمونی است که با مهار تستسترون که عامل میل جنسی است میل جنسی فرد را کاهش می‌دهند و البته عوارض زیادی هم دارد. این دارو می‌تواند در مردان میل جنسی را تا حد صفر کاهش دهد. عوارض قرص معمولا با ترک آن از بین می‌رود هر چند که اگر زیاد مصرف شود خطر عقیمی یا ناباروری مردان را در پی دارد. این دارو برای درمان رشد موهای زائد (هیرسوتیسم) در زنان نیز بکار می‌رود.

عوارض قرص سیپروترون استات شامل تهوع، استفراغ، سردرد، درد و سفتی پستان‌ها، تغییراتی در وزن‌ بدن، تغییراتی در میل جنسی، افسردگی، کلوآسما، زیادی فشار خون، تحریک‌ لنزهای تماسی، اختلال عملکرد کبد، تومورهای کبدی، کاهش حجم خون‌قاعدگی و لکه‌بینی در اوایل سیکل قاعدگی می‌باشد.

برچسب ها:

اجتماعی