به گزارش گروه محیط زیست خبرگزاری فارس، همایش هماندیشی فعالان محیط زیست با حضور معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست کشور در شرکت پالایش نفت کرمانشاه برگزار شد.
مهندس سهراب براندیشه، رییس هیات مدیره شرکت پالایش نفت کرمانشاه با اشاره به اینکه پالایشگاه کرمانشاه برای اولین بار در جهان موفق به اجرای پروژهای شده است که لجنهای نفتی را از یک تهدید زیست محیطی به فرصتی برای حفاظت از محیط زیست و ایجاد ارزش افزوده تبدیل کرده است، گفت: تمام تلاش ما بر این است که در شهری که خودمان در آن زندگی میکنیم تمامی پارامترهای محیط زیستی را رعایت کنیم و اجرای این پروژه نیز در همین راستا بوده است.
وی تاکید کرد: توسعه پایدار قطعا به معنای حفاظت ویژه از محیط زیست است.
معاون پژوهش و آموزش سازمان حفاظت محیط زیست کشور نیز اظهار داشت: ما برای اینکه بتوانیم در تمامی حوزههای محیط زیستی پاسخ خوب، بههنگام و موثری به معضلات زیست محیطی (همچون تولید کاتالیستهای از بین برنده لجنهای نفتی در پالایشگاه کرمانشاه) بدهیم باید از پتاسیلهای تخصصی و دانشگاهی حداکثر استفاده را ببریم.
وی ادامه داد: محیط زیست صرفا جمع آوری زباله و نجات جان یک حیوان وحشی نیست بلکه محیط زیست موضوعی است که میتواند بر روی زندگی تک تک ما تاثیر مثبت یا منفی بگذارد.
امیدی نیا اظهارداشت: در ساختار جدید سازمان حفاظت محیط زیست کشور به جد نیازمند مشارکت همه آحاد مردم هستیم.
یاوری مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه میزان زبالههای تولیدی این استان بین 550 تا 600 تن در روز است و در حال حاضر مشکل اصلی آنها در بحث مدیریت این پسماندها، کمبود منابع اعتباری است گفت: ما از مسؤولین کشوری انتظار داریم که از محل اعتبارات ملی مدیریت پسماند که رقمی در حدود هزار میلیارد تومان است، را اختصاص دهند تا استان کرمانشاه نیز از آن بهرهمند شود.
انتهای پیام/