به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، حجتالاسلام محمدرضا بنیانجوادی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفهای در جلسه توسعه آموزش مهارتی با اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفهای با یکسوم بودجه تخصیصی فعالیت میکند و نگاهش به فعالیتهای علمی و پژوهشی بر اساس راهبردها و دغدغههای رهبری در پیشرفت علمی کشور است.
وی افزود: دانشگاه فنی و حرفهای با توجه به اینکه دارای رسالت مهارتی و کارآفرینی است، تلاش میکند دانشجویانی را تربیت کند که هر کدام دارای مهارت و تخصص کافی برای ورود به بازار کار باشند؛ چراکه این هدف نتایج مثبتی به همراه داشته است.
بنیانجوادی تصریح کرد: یکی از اهداف دانشگاه فنی و حرفهای افزایش و تنوع کیفیت آموزش است، بهطوریکه در این رابطه برنامههای مختلفی برای توانمندسازی اساتید به اجرا درآمده است. ما معتقدیم برای اینکه بتوانیم آینده نسل دانشجویی را در حوزه کارآفرینی و خوداشتغالی تامین کنیم باید در حوزه ارتباط با صنعت حرکت کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفهای اضافه کرد: امروزه در مدارس کشور آلمان دانشجویان دو روز از هفته تحصیلی خود را در کلاس آموزشی میگذرانند و سه روز دیگر در بنگاههای اقتصادی به تجربه میپردازند. این درحالی است که در کشور ما چنین آموزشی وجود ندارد. در واقع میتوان گفت صنایع از پذیرش دانشجویان خودداری میکند.
وی افزود: من پیشنهاد میکنم برای تحقق آموزش مهارتی دانشجویان و ارتباط دانشگاه با حوزه صنعت باید قانونی وضع شود که صنایع بهازای اینکه دانشجو را در محیط کارگاهی خود میپذیرد، از مالیات معاف شوند.
انتهای پیام/