به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، یکی از بزرگترین منابع طبیعی انرژی تجدیدپذیر درست زیر پاهای ما قرار دارد.
براساس گزارش «نیواطلس»، محققان موسسه فناوری توکیو نوع جدیدی از سلول باتری ارائه کردند که میتواند به طور مستقیم انرژی گرمایی را به برق تبدیل کند.
باید بدانید که بیشتر سیستمهای زمینگرمایی با استفاده از آبهای گرم کار میکنند. این آبها توسط سنگهای داغی که در یک کیلومتری زیر سطح زمین واقع شدهاند، به طور طبیعی گرم و به سطح زمین پمپاژ میشود، چنین سیستمهایی برای کار کردن نیاز به دمایی بیش از 180 درجه سانتی گراد دارند.
اما اکنون محققان ژاپنی در مطالعه جدید خود روش بهتری را ارائه کردند. این طرح آنها از سلولهای حرارتی حساس ساخته شده که قادر به تولید برق در دمای زیر 100 درجه سانتی گراد و بدون نیاز به آب یا بخار است.
طبق این گزارش، سلولهای حرارتی حساس، یک باتری ساخته شده از سه لایه مواد فشرده شده در میان دو الکترود است. این لایهها شامل لایه حامل الکترون، یک لایه نیمهرسانایی از ژرمانیوم و یک لایه الکترولیتی جامد حامل یونهای مس است. این باتری به گونهای طراحی شده که در زمین داغ دفن میشود.
انتهای پیام/