به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری در سمپوزیوم ملی کشت بافت گیاهی بیان کرد: پیشرفت کشورمان در عرصههای علمی بیش از هر چیز به همت دانشمندان ایرانی و تلاش شرکت های خصوصی بستگی دارد.
قانعی با تاکید بر اینکه در حال حاضر 500 شرکت دانش بنیان در حوزه زیستی در کشور فعال است، عنوان کرد: قرن حاضر قرن زیست فناوری است و کشورهایی می توانند در آینده سربلند هستند که در این تکنولوژی حرفی برای گفتن داشته باشند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در حوزه کشاورزی زیستی نیز اکنون کودزیستی در کشور تولید و حتی صادر می شود. با تحقیقاتی که در 40 نقطه کشور انجام داده ایم استفاده از کود زیستی بهره وری و سلامت محصول را در بخش کشاورزی افزایش داده است و در مقابل هزینه های کشاورزی را کاهش می دهد.
قانعی با تاکید بر لزوم استفاده از نهال سالم افزود: زمانی که تولیدکنندگان از نهال سالم استفاده میکنند درآمد آنها ۳۵ تا ۶۵ درصد افزایش می یابد و باعث پیشرفت کشاورزی در کشور می شوند.
انتهای پیام/