به گزارش مشرق، علاالدین رفیعزاده در خصوص وضعیت برنامه اصلاح نظام اداری کشور اظهار داشت: پس از ابلاغ مصوبه مربوط به دومین برنامه جامع اصلاح نظام اداری که در تاریخ ۱۴/۰۶/۹۷ انجام شد، اقدامات مختلفی را شروع کردیم.
معاون نوسازی اداری سازمان اداری سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه ۱۰ برنامه اصلی تدوین و در ذیل هر برنامه تکالیف دستگاهها را مشخص کردیم، افزود: در این راستا راهنمایی را برای دستگاههای اجرایی تدوین کردیم که بر اساس آن راهنما، اهداف کمی هر یک از دستگاههای اجرایی در ارتباط با هریک از این ۱۰ برنامه مشخص شده است؛ به عنوان مثال سهم دستگاهها را در کاهش ۱۲ درصدی حجم دولت تعیین کرده ایم.
بیشتر بخوانید:
نامه لاریجانی به روحانی درباره مصوبه افزایش حقوق
سفره کارگران کوچکتر شد +جدول
وی ادامه داد: تاکنون اهداف کمی ۲۸ دستگاه اجرایی در قالب تفاهم نامه تنظیم و ابلاغ شده است؛ این برنامههای ابلاغ شده تا پایان سال ۹۹ تعیین میکند که دستگاه باید چه کاری انجام دهد.
رفیع زاده گفت: در حال حاضر سال اول برنامه تمام شده و در مرحله ارزیابی اقدامات انجام شده هستیم که پس از پایان بررسیها، نتایج ارزیابی را اعلام میکنیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه مبنای برنامههای ابلاغ شده بر اساس آسیب شناسی نظام اداری بوده است، افزود: اگر این برنامهها دقیق اجرا شوند و دستگاهها اصلاح نظام اداری را جدی بگیرند و با همت بیشتری پیگیری کنند قطعاً شاهد نتایج خوبی در نظام اداری کشور خواهیم بود.
وی یادآور شد: نتیجه ارزیابی عملکرد دستگاهها را به شخص رئیس جمهور، شواری عالی اداری و در جشنواره شهید رجایی اعلام میکنیم و دستگاهها در رابطه با عملکرد خود باید پاسخگو باشند.
معاون نوسازی اداری سازمان اداری سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: با توجه به شرایط کشور، باید یکی از سه اولویت اول وزارتخانهها، اصلاح نظام اداری باشد، از این رو برای پوشش دهی ملاحظات دستگاهها و افزایش مشارکت مسئولان در این برنامه، جلسات زیادی برگزار کردیم و تدوین برنامهها را بر اساس پیشنهادهای خودشان جلو بردیم.
رفیع زاده همچنین در خصوص اینکه تاکنون چه میزان از حجم دولت کاسته شده است، گفت: طی سال گذشته بالاتر از ۳ درصد کاهش حجم و اندازه دولت را شاهد بودیم که البته پس از ارزیابیهای جدید، نتایج مجدد اعلام میشود.