دعوت سفیر کنیا از سرمایه‌گذاران ایرانی/ مسکن، سلامت و صنایع غذایی زمینه‌های سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس رقیه احمد موسو امروز در همایش بزرگ تجاری آفریقا که در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، گفت: آفریقا شامل 54 کشور است و این قاره از بخش‌ جنوب، شرق، غرب و شمال آفریقا تشکیل شده که شرق آین قاره شامل 7 کشور شامل کنیا، اوگاندا، تانیزانیا، رواندا، برونئی و سودان جنوبی و ... است. 

سفیر کنیا در جمهوری اسلامی ایران در ادامه به معرفی موقعیت اقتصادی و جغرافیایی 7 کشور شرق آفریقا پرداخت و گفت: کنیا یکی از بزرگترین تولید‌کنندگان چای و قهوه است اما این کشور وارد کننده فرآورده‌های نفتی، وسایل نقلیه موتوری و موادی مانند آهن، فولاد و پلاستیک است. 

وی بیان داشت: چشم‌انداز در نظر گرفته شده برای این کشور این است که در سال 2030 به یک اقتصاد متوسط دست یابد که برای تحقق این چشم‌انداز باید به بخش‌های مختلف از جمله توسعه گردشگری، کشاورزی، تولید مواد غذایی و ... تمرکز کرد. 

موسو با بیان اینکه کنیا رویای تجاری برای ایرانیان نیست، گفت: اما ما ایرانی‌ها را دعوت به سرمایه‌گذاری در کشورمان می‌کنیم.

* 4 زمینه اصلی برای سرمایه‌گذاری در کنیا

سفیر کنیا در جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: کنیا در حال حاضر برای روی چهار مقوله مسکن، تولید، سلامت و امنیت غذایی تمرکز دارد ضمن اینکه در این خصوص مشکلات فراوانی دارد بنابراین سرمایه‌گذاران ایرانی می‌توانند برای سرمایه‌گذاری روی این 4 مقوله برنامه‌ریزی کنند. 

وی همچنین به معرفی کشور اوگاندا پرداخت و گفت: این کشور صادر کننده قهوه، چای و ماهی است و یکی از کشورهای رو به رشد قاره آفریقا و شرق آفریقا محسوب می‌شود. 

موسو در ادامه با اشاره به وضعیت رو به رشد کشور رواندا در شرق آفریقا گفت: با توجه به چشم‌انداز توسعه‌ای این کشور تا سال 2020 این کشور می‌تواند یک فرصت خوب برای سرمایه‌گذاری محسوب شود. 

وی گفت: تانزانیا هم دومین اقتصاد بزرگ شرق آفریقا محسوب می‌شود و پایدارترین دموکراسی را در منطقه دارد؛ این کشور به گردشگری رو به رشد شناخته می‌شود و یکی از مهمترین بندرهای آفریقا به نام بندر دارالسلام در این کشور واقع شده است که براساس گزارش‌های جهانی منتشر شده در سال 2016 که حدود 1.39 درصد سهم این کشور از اقتصاد جهان است. 

سفیر کنیا در جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: سودان جنوبی یکی از کشورهای جوان جامعه شرق آفریقاست و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های حمل و نقل، کشاورزی، مخابرات، صنعت نفت، محصولات دامی و ساختمانی دارد. 

وی بیان داشت: علاقمندان به سرمایه‌گذاری در کشور کنیا باید اعتبار خودشان را نشان دهند و برخی اعتبارنامه‌ها و مجوزها را از جمله اساسنامه شرکت و مجوز تجاری را ارائه دهند. 

انتهای پیام/ 

 

 

 

برچسب ها:

اقتصادی