به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مطالعه جدید محققان نشان داد که یک سیب معمولی بیش از 100 باکتری را با خود حمل میکند. برخی از این میکروبها در حفظ سلامت محیط روده یا میکروبیومهای روده مهم هستند.
براساس گزارش «گاردین»، باکتری، قارچ و ویروسهای موجود در غذاها ساکن موقتی روده ما هستند که پختن غذاها از تعداد آنها میکاهد بنابراین میوهها و سبزیجات خام به طور ویژه منابع مهمی از میکروبهای روده هستند.
محققان برای انجام تحقیقات خود سیبهای معمولی را با سیبهای ارگانیک مقایسه کردند و اجزای آن را مورد بررسی قرار دادند.
آنها دریافتند سیبهای ارگانیک باکتریهای مفید متنوعتر و بیشتری نسبت به سیبهای معمولی دارند؛ به همین دلیل گفته شده که این سیبها سالمتر و خوشمزهتر نوع معمولی خود هستند.
طبق این گزارش، تصور میشود که تنوع میکروبیومها،کلیدی برای سلامت روده است و محققان گفتهاند که سیبهای ارگانیک دارای میکروبیومهای متنوعی هستند.
انتهای پیام/