استخدام ۱۸ هزار کادر درمانی تا پایان سال آینده

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سعید نمکی وزیر بهداشت در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت اظهار کرد: علیرغم مضایق مالی کشور و دولت به دلیل نقصان درآمدها، ما کاهش هزینه‌های پرداختی از جیب مردم را حمایت می‌کنیم و هیچ بیمارستان دولتی نخواهد بود که بیماری را به دلیل تنگدستی پذیرش نکند و از رسانه‌ها می‌خواهیم تا مواردی از این قبیل را در صورت مشاهده تخلف گزارش کرده و گیرندگان خدمات نیز در صورت مشاهده تخلف آن را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

وی در مورد جذب نیروهای پرستاری و درمان نیز توضیح داد: مجوز استخدام ۹۰۰۰ اخذ شده است و ۹ هزار نفر نیز در نیمه دوم سال نهایی خواهد شد، یعنی تا پایان امسال و اوایل سال آینده ۱۸ هزار نیرو شامل پرستار ماما و کادر درمان در مراکز ارائه خدمت استخدا نهایی خواهد شد.

وی گفت: تا پایان امسال و اوایل سال آینده ۱۸ هزار نیرو شامل پرستار ماما و کادر درمان در مراکز ارائه خدمت استخدام می‌شوند تا باری را از دوش همکاران ما در نظام سلامت برداشته شود.

نمکی با بیان اینکه ۳۰ درصد از ظرفیت نیروی انسانی در وزارت بهداشت به سمت نیروهای بومی سوق داده شده است، گفت: این اقدام به عنوان پروژه ماندگار برای ماندگاری پزشک و پیراپزشک در نقاط محروم انجام شد و تا دو سال آینده شاهد به حداقل رسیدن مشکلات در این حوزه خواهیم بود.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورد به کارگیری فارغ التحصیلان رشته بهداشت دهان و دندان نیز گفت: بهداشت دهان و دندان به عنوان یکی از شاخص‌های جدی مطرح است که متاسفانه وضعیت مناسبی ندارد بر این اساس طرح مدارس از پوسیدگی را آغاز کردیم. طرح مدارس عاری از پوسیدگی را از اواخر سال گذشته در نمین اردبیل شروع کردیم و به دنبال آن پیگیری جذب فارغ التحصیلان رشته بهداشت دهان نیز در این حوزه صورت خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ۱۲۰۰۰۰۰ دانش آموزان کلاس ششم در قالب طرح مدارس عاری از پوسیدگی در حال اقدام است و در این راستا ۳۶۰۰ یونیت دندانپزشکی که در اختیار داریم به همراه ۳ هزار پرسنل دندانپزشک و به کارگیری ۵۰ درصد است فارغ التحصیلان بهداشت و درمان به کار خواهیم گرفت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر بالا بودن هزینه درمانی زائران در شهر مشهد مقدس نیز گفت: در دیدار شب گذشته با حجت الاسلام و المسلمین مروی تولیت آستان قدس در مورد طراحی مجموعه‌هایی با همکاری وزارت بهداشت و آستان‌قدس برای حل مسائل بهداشتی و درمانی زائران ایرانی و خارجی رایزنی کردیم تا فشاری به منابع و سرانه‌های نظام سلامت برای بومیان استان پیش نیاید.

وی در مورد سیستم ارجاع و پزشک خانواده نیز گفت: اولین رکن و لازمه پیاده سازی سیستم ارجاع و پزشک خانواده پرونده الکترونیک سلامت است که بدون آن پزشکی خانواده عملیاتی نمی‌شد خوشبختانه ریل گذاری شد. پیاده سازی این برنامه در سه تا پنج استان در حال بررسی است و در نظر داریم برنامه پزشکی خانواده هر سه ماه در تعدادی از استان ها اجرا شود و تا اواسط سال آینده تمام استان‌ها تحت پوشش نظام ارجاع قرار گیرند.

نمکی در مورد بانک اطلاعاتی سلامت نیز گفت: بانک اطلاعاتی سلامت نیز وابسته به پرونده الکترونیک سلامت بود که تا پایان سال آن را راه اندازی می‌کنیم.

انتهای پیام/
 

برچسب ها:

اجتماعی