به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، امروز در چهارمین روز از هفته ملی مهارت همایش ملی سرباز، مهارت و اقتدار ملی در سالن هفده شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور مقامات نظامی و مقامات وزارت کار برگزار شد.
سلیمان پاکسرشت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای در حاشیه این همایش در جمع خبرنگاران اعلام کرد: سال گذشته 127 هزار سرباز دورههای آموزش فنی و مهارتی در پادگانها گذرانده و گواهینامه مهارتی دریافت کردهاند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای همچنین با بیان اینکه مهارتآموختههای ساختمان آموزش فنی و حرفهای بعد از گذراندن دورههای مهارتی برای دریافت گواهینامه مراجعه میکنند، گفت: براساس بررسی انجام شده از بین مهارت آموزان به طور میانگین 42 تا 45 درصد افرادی که دوره مهارتی گذراندند مشغول کار میشوند و یا کسب و کاری راه میاندازند؛ البته در برخی از رشتهها میزان اشتغالزایی به 90 درصد هم میرسد.
به گفته پاک سرشت برخی از بنگاههای اقتصادی نیز براساس بازار تقاضا افرادی را برای آموزش مهارت عملی جذب می کنند که این دورهها با توجه به اینکه آموزش مهارت گرانقیمت است نیاز به منابع مالی دارد اما اثربخشی این دورهها بالاتر است.
به گزارش فارس، در این همایش درباره آموزش مهارت به سربازان اعلام شد: از سال 1371 بحث مهارتآموزی در حین خدمت در ارتش شروع شده که در قالب یک دایره فنی و حرفهای دنبال میشود اما از سال 1396 قرارگاه مرکزی مهارت آموزی در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد و مهارتآموزی سربازان جان تازهای گرفت و سرعت بیشتری به خود گرفت.
بر این اساس طی تفاهمنامه با سازمان آموزش و فنی و حرفهای در همه پادگانهای ارتش کلاسهای فنی و حرفهای در رشتههای مختلف مانند برق ساختمان، مکانیک خودرو، جوشکاری، سیمپیچی، برق صنعتی، آرایشگری برگزار میشود که بستگی به هر رشته تخصصی هر سرباز بین 50 تا 700ساعت دوره مهارتی را میگذراند و در پایان گواهینامه کسب مهارت از طرف سازمان فنی و حرفهای به آنها اعطا میشود.
به گزارش فارس، در این همایش سربازانی که دوره مهارت گذرانده و به کسب مجوز مهارت نائل شدهاند حضور دارند و سربازان مهارتآموز نمونه تجلیل میشوند.
انتهای پیام/