افرادی که آموزش عالی تربیت می‌کند به درد اقتصادمان نمی‌خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سورنا ستاری امروز در همایش آینده، کار و کارآفرینی جوانان در ایران که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: ما در پژوهش کم هزینه نمی‌کنیم بلکه اشتباه هزینه می‌کنیم. دانشگاه‌ها باید بدانند که اگر قرار است محصولی از پژوهش حاصل شود باید بخش خصوصی در آن پژوهش سرمایه‌گذاری کند. 

وی افزود: رشد اقتصادی از جیب کارآفرینی بیرون می‌آید که پول خودش را در آن کسب و کار سرمایه‌گذاری کند. 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت‌:‌ اقتصادهای نفتی اقتصادهای برپایه منابع زیرزمینی است و اینگونه اقتصادها اشتغال را مساوی با استخدام می‌دانند و به همین دلیل دولت مجبور می‌شود با توجه به فشارهای مختلف که از نواحی مختلف مثلاً مجلس به آن وارد می‌شود یک عده ‌ای را هر سال استخدام کند.

ستاری اظهار داشت: اقتصاد سنتی در مبارزه با اقتصادهای استارت‌آپی صددرصد بازنده است. بنابراین فعالین بخش سنتی باید بدانند حتماً در این مبارزه برای پیروز شدن باید در بخش استارت‌آپی سرمایه‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه اقتصاد آینده براساس ارزش افزوده است، گفت: با فروش مواد خام دیگر نمی‌شود کشور را اداره کرد و باید بدانیم که استخدام فرزندان‌مان به معنای نابودی اعتماد به نفس آنها است. 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به شاخص GII اظهار داشت: از سال 93 رتبه ما در این شاخص 120 بود در حالیکه اکنون به 61 رسیده است و این بدان معنا است که در این شاخص 60 رتبه ارتقا یافته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ما در شاخص محیط کسب و کار در رتبه 123 قرار داریم، گفت: اما رتبه ما در آموزش عالی در جهان رتبه 2 و 3 است که این آمارها نشان می‌دهد آموزش عالی ما افرادی را تربیت می‌کند که به درد این اقتصاد نمی‌خورد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی