به گزارش مشرق، علی ربیعی سخنگوی دولت صبح امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مرصاد به ویژه شهید صیاد شیرازی و رزمندگان آن دوران، گفت: احساس می کنم الان هم در تنگه چهار زبر ایستاده ام. دشمن بر این تصور بود که با روش های نظامی میتوانند از مهران تا تهران حرکت کنند. شبیه این تحلیل ها را هم اکنون در فتنه انگیزان و جنگ افروزان مشاهده میکنیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه هر دو تحلیل منافقین و آمریکا غلط است، گفت: امروز هم پشت صحنه تخریب نیروهای خدوم نظام همین ها هستند و مقاومت ما در دوران تحریم شبیه صف های طویلی بود که از اقصی نقاط ایران در آن دوران به سمت کرمانشاه حرکت می کردند.
بیشتر بخوانید:
وعده سخنگوی دولت به زوجهای جوان درباره مسکن
واکنش توییتری ربیعی به سخنان امروز روحانی
سخنگوی دولت تصریح کرد: در هفته گذشته سفرهای ظریف را داشتیم، هر جا آمریکا خواست ایران را حصر کند با تلاش دیپلمات های ما پلی ایجاد شد.
ربیعی تصریح کرد: سفر ظریف به شش کشور در دو هفته و تحرکات او در نیویورک آنچنان بود که پمپئو را وا داشت که با رسانه های ایران سخن بگوید. ما هم می گوییم خانم مرضیه هاشمی می تواند به آنجا برود و پمپئو در مقابل سوالات وی قرار گیرد.
وی در مورد ستاد قاچاق کالا و ارز گفت: بیشترین قاچاق از ایران سوخت گازوئیل و بنزین است و بیشترین قاچاق به ایران پوشاک و لوازم برقی است.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه رییس کل بانک مرکزی مکلف شده است، کسانی را که ارز گرفتند مشخص کند، اظهار داشت: بر این اساس قرار است، هر کس یک دلار را هم وارد نکرده مانند قاچاقچی با او برخورد شود؛ حتی برای ما یک سنت هم قابل تحمل نیست که به زیان مردم تمام شود.
وی با اشاره به اینکه زیور آلات، زیاد به ایران قاچاق می شود خاطرنشان کرد: قرار شد تسهیلاتی برای وارد کردن نقره ایجاد شود.
ربیعی تاکید کرد: وزارت مسکن طرح مسکن برای کارکنان را در دستور قرار داد و قرار شد وزارت مسکن، نفت نیرو و جهاد و وزارت کشور و بانک مرکزی کمیته ای در این باره تشکیل دهند؛ همچنین قرار شد بنیاد مسکن در دو سال چهارصد هزار واحد مسکونی بسازد و وزارت مسکن هم همین مقدار را قول داده است که بسازد.
وی درباره ارزهای دیجیتالی گفت: در جلسه هیئت دولت بررسی شد که جاهای غیر قانونی جمع آوری شود و شهرک هایی که با گاز برق توسط علاقه مندان به آن تولید و با آن برق، ارز را استخراج کنند
سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره میانجیگری عمان در مورد کشتی نفتکش بریتانیایی گفت: کشورهای مختلف به ایران می آیند و پیشنهاد های خیرخواهانه مطرح می کنند، اما این به منزله قبول پیشنهاد نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران تشکیل سازمان همکاری در منطقه است و ما از همه پیشنهادها برای حفظ امنیت منطقه استقبال میکنیم.