فضاهای بی دفاع شهری با مشارکت شهروندان زنده می شوند

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، برزین ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به اینکه بهینه سازی درنگ گاه‌ها برای نخستین بار در شهر تهران به اجرا درآمده است گفت: یکی از پروژه های خرد مقیاس سازمان زیباسازی که اهمیت فراوانی هم برای شهر و شهروندان دارد، بهینه سازی فضاهای بی دفاع شهری یا به اصطلاح فضاهای گمشده شهری مثل زیر پل های سواره و کنج های رها شده محلات است.

وی گفت: هدف اصلی این اقدام زنده کردن و روح بخشیدن به فضاهای شهری بی دفاع است که در سطح محلات بلا استفاده مانده و بعضا به لحاظی بصری و امنیتی مخاطراتی را به دنبال داشته است.

ضرغامی افزود: سازمان زیباسازی در اجرای بهینه سازی درنگ گاه‌ها یا همان فضاهای بلا استفاده شهری، مناطق جنوبی پایتخت را در اولویت کاری خود قرار داد و در ابتدای کار، 15 محله در جنوب تهران شناسایی و معماران شاخص و سرشناس این حوزه معرفی شد تا زمینه بهینه سازی درنگ گاه‌های این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سایر نقاط شهر تهران نیز اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خورده و بسیاری از فضاهای بلااستفاده شهری، این روزها تبدیل به فضایی کاملا امن، مفید و قابل استفاده برای شهروندان شده است.

وی با تاکید بر اهمیت همکاری و مشارکت مردمی در شناسایی درنگ گاه ها و اجرای این پروژه، گفت: شعار و هدف اصلی سازمان زیباسازی برای بهینه سازی فضاهای گمشده شهری یا همان درنگ گاه ها، «افزایش مشارکت مردمی» و «کاهش هزینه ها» است که باید به متناسب ترین بهسازی و بازسازی فضاهای گمشده شهری را برای شهر و شهروندان در پی داشته باشد.

ضرغامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که با مشارکت شهروندان و متخصصین و معماران این حوزه بتوانیم اتفاقات خوبی را در حوزه بهینه سازی و زنده سازی درنگ گاه های شهر تهران رقم بزنیم و بسیاری از فضاهای تاریک و مغفول مانده و بلااستفاده شهری را تبدیل به محیطی زیبا، جذاب و کارآمد برای شهروندان کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی