ادعای روحانی درباره مصوبه سران قوا تکذیب شد

به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی درباره عدم تصویب انتقال شرکت بازرگانی دولتی از وزارت جهاد به وزارت صمت در جلسه شورای هماهنگی سران قوا گفت: نمایندگان مجلس خیلی به این موضوع حساس بوده و روز گذشته هم از آقای لاریجانی در این باره توضیح خواستیم که شما به عنوان رئیس قوه مقننه که در جلسه شورای هماهنگی سران قوا حضور داشته‌اید آیا تصمیمی درباره جابجایی این شرکت از یک وزارتخانه به وزارت دیگر اتخاذ شده است؟

بیشتر بخوانید:

چشم‌پوشی بر دستاوردهایی که کشاورزی را احیا کرد

وی با اشاره به اینکه در جلسه شورای هماهنگی سران قوا هیچ مصوبه‌ای درباره انتزاع شرکت بازرگانی دولتی از وزارت جهاد و انتقال آن به وزارت صمت وجود نداشته است، افزود: آقای لاریجانی به نمایندگان اعلام کرد که تاکنون چند بار این بحث در جلسه شورای هماهنگی سران قوا مطرح شده است، اما تصویب انتقال شرکت بازرگانی دولتی از وزارت جهاد به وزارت صمت درست نیست.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و مجلس تصریح کرد: لاریجانی در نشست روز گذشته اعلام کرد روزگاری رئیس‌جمهور در یکی از آن نشست‌ها به دنبال تصمیم‌گیری سریع درباره جداسازی این شرکت از وزارت جهاد و الحاق به وزارت صمت بود که اعلام کردم باید نظرات وزیر جهاد کشاورزی را هم بشنویم تا محکم و قاطع در این باره تصمیم گیری کنیم که البته آن جلسه به تعویق افتاد اما در نشست‌های بعدی مجددا این بحث را مطرح کرد. 

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: رئیس مجلس به نمایندگان مجلس گفت که ساختار و سازمان شرکت بازرگانی دولتی از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت منتقل نمی‌شود زیرا دولت اعلام کرده که زین پس، این شرکت باید سیاست‌های وزارت صمت را اجرایی کند و خود این شرکت منتقل نخواهد شد البته نمایندگان به رئیس مجلس اعلام کردند حرفی که شما می‌زنید دور از واقعیت است و بر اساس آنچه ما شنیده‌ و می‌دانیم این شرکت به طور کامل منتقل شده است. 

وی تصریح کرد: این انتقال آثاری دارد و جدا از اینکه رئیس‌جمهور می‌خواهد تصمیمات خاصی بگیرد و شرکتی را به وزارت صمت منتقل کند اما اگر به آثار آن دقت نشود می‌تواند نتایج نامطلوبی باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: علت اینکه نمایندگان مجلس مخالف ایجاد وزارت بازرگانی هستند به خاطر آن است که یک ساختار و وزارتخانه جدید ایجاد می‌شود که می‌تواند بار مالی برای کشور داشته باشد اما این موضوع خیلی مهم نیست  چرا که آنچه مهم تر است این است که تولید در بخش کشاورزی آسیب خواهد دید. 

وی گفت: از زمانی که مجموعه صادرات و واردات در بخش کشاورزی از وزارت صمت جدا و به وزارت جهاد منتقل شده است شاهد رشد شاخص تولید داخلی خصوصاً در محصولات استراتژیک بودیم و البته خیلی از ناهماهنگی‌هایی که پیش از آن می‌دیدیم وجود نداشت؛ این در حالی است که قطعاً جدا شدن این شرکت از وزارت جهاد و الحاق به وزارت صمت، آغاز مشاهده اشکالات فراوان و ناهماهنگی‌ها خواهد بود به همین دلیل نمایندگان مخالف این کار هستند. 

حاجی دلیگانی افزود: اگر بخش بازرگانی در وزارت صمت فعال شود رئیس جمهور باید وقت زیادی را برای رفع اختلافات ایجاد شده بین وزارت جهاد و وزارت صنعت صرف کند که به احتمال قوی سوءاستفاده کنندگان از این فرصت نهایت بهره را خواهند برد. 

برچسب ها:

سیاسی