به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، همه ساله تعداد زیادی از شهروندان تهرانی به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان اقدام به قربانی کردن گوسفند میکنند.
برخی قربانی خود را به مراکز نگهداری سالمندان اهدا میکنند و برخی دیگر هم گوشت قربانی را میان فامیل و اقوام و در و همسایه پخش میکنند.
قدیمترها که خانهها حیاط بزرگتری داشت و اصطلاحا ویلایی ساز بود قصابها به خانه آمده و گوسفند مورد نظر را در همان حیاط خانه ذبح میکردند.
این روش هرچند کمی هیجان انگیز بود اما مشکلات بهداشتی خود را هم داشت و باعث میشد تا مشکلات زیست محیطی در محلات به وجود آید.
حالا در دهه اخیر که ساختمانها بلند مرتبه تر شدهاند و دیگر خانهها مثل گذشته ویلایی نیستند شهرداری تهران ابتکاری به خرج داده و مراکزی را هم برای عرضه و هم برای ذبح قربانی تعیین کرده است.
سید سعید راد که شب گذشته شهردار شب تهران بوده است در بازدید شبانه از قربانگاههای در دست ساخت مناطق 2 و 5 شهرداری تهران که برای روزهای عرفه و عید سعید قربان آماده سازی میشود، بر اهمیت و تاثیر طرح عرضه بهداشتی دام بر بهداشت شهر و سلامت شهروندان تاکید کرد.
وی با اعلام اینکه اجرای این طرح علاوه بر اثرات بهداشتی از جمله پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک دام و انسان، تاثیرات اقتصادی قابل توجهی نیز دارد، خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند با آرامش خاطر نسبت به خریداری دام از این مراکز اقدام نمایند، چرا که علاوه بر معاینه دقیق دامها توسط دامپزشکان سازمان دامپزشکی، عرضه دام زنده در این مراکز با قیمت مصوب و با توزین دقیق صورت میپذیرد.
انتهای پیام/