به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد افرادی که مواد غذایی سرشار از ویتامین آ مصرف میکنند، ریسک بروز سرطان پوست را در خود کاهش میدهند.
مطالعه محققان دانشگاه براون بیانگر آن است، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین آ به میزان قابل توجهی در رفع ریسک سرطان پست تأثیرگذار است و سلامت افراد را در برابر این بیماری تضمین میکند.
براساس اعلام دانشمندان، روغن جگر ماهی، هویج، پنیر، زرده، تخم مرغ، کره تازه، جعفری، کدو، اسفناج، کاهو، شاهی، خربزه، گیلاس، موز، خرما، هلو و پرتقال حاوی مقادیر زیادی از ویتامین آ هستند.
پژوهشگران آمریکایی تأکید میکنند، مصرف مکملهای ویتامین آ در کاهش خطر سرطان پوست تأثیری ندارد و افراد باید از طریق مواد غذایی و سبزیجات آن را دریافت کنند.
براساس یک مطالعه جدید از دانشگاه براون، نه تنها خوردن مقدار زیادی از این مواد غذایی به افراد اطمینان میدهد که بدن به طور مداوم سلولهای جدید پوستی تولید میکند، بلکه ممکن است از اثرات ایجاد کننده نور در اشعه ماوراء بنفش محافظت کند.
انتهای پیام/