به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سعید حسینی مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی ـ اسلامی در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه ایران نوشت با رویکرد ارائه لوازمالتحریر ایرانی ـ اسلامی با اشاره به اتفاقات سالهای اخیر، گفت: چند سال پیش جریانی شروع به حرکت کرد و بازار نوشت افزار نامتناسب با نظام تعلیم و تربیت به وجود آمد. به طور مثال خشونت، بیحیایی و .. را نشان میدهد.
وی افزود: در 15 کاراکتر لوازمالتحریر در حوزه کودک و نوجوانان که از شخصیتهای انیمیشن است، با فرهنگ ما تطابق ندارد و در دو سال قبل هر 10 شخصیت محبوب بچههای ایرانی، آمریکایی بودند و این اتفاقی است که به آن توجه نشده بود.
مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی ـ اسلامی اظهار کرد: لذا امسال صد تولید کننده به حوزه کودکان و نوجوانان با کاراکترهای بومی راه یافتند و این حوزه در حال رسیدن به ثبات است.
حسینی گفت: در سال 91 طرحهای تولید کنندگان ایرانی بومی نبود و از اینکه برند ایرانی را بخواهند به محصولات خود بزنند، هراس داشتند ولی اکنون وارد کنندگان نیز میآیند و اعلام میکنند ما ایرانی هستیم.
وی اضافه کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میزبانی ما را بر عهده دارد و صدا و سیما نیز در کنار این تولید کنندگان برای ارائه تولید و محتوای ایرانی اسلامی حضور دارد؛ اکنون 6 هزار میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی ـ اسلامی ادامه داد: اکنون محصولاتی وجود دارد که در کل دنیا تا به حال تولید نشده است که لیستی از محصولاتی که ما به ازای داخلی ندارند تهیه و نسبت به تولید آن اقدام شد.
حسینی با بیان اینکه اکنون کارآفرینی اجتماعی و مجموعهای از کارگاهها برای تولید محصولات ایرانی ـ اسلامی وجود دارند، گفت: تولیدات را در مناطق محروم نیز انجام میدهیم و با این صد مجموعه، حدود هزار شغل ایجاد شده است که امیدواریم با ساختن دو تا سه شخصیت کاراکتری، در هر سال بتوانیم در حوزه ارزشها، حجاب و .. به خوبی فرهنگسازی کنیم و در حوزههای دیگر نیز میتوان این نگاه را گسترش داد.
وی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیتهای ملی و قرارگاهی و همچنین سرمایههای مردمی در توسعه فرهنگ بهره برد.
انتهای پیام/