به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، حکمتعلی مظفری رئیس شورای حل اختلاف کشور در مراسم افتتاح مجتمع ویژه فرهنگ و رسانه گفت: از این اتفاق خرسندیم چراکه معتقدیم اصحاب رسانه نقش مهمی در ابعاد مختلف اجتماعی و زندگی خصوصی افراد در بسیاری از ابعاد دارد و این اتفاق که توجه به آموزه مهم دینی یعنی مصالحه است را مدنظر دارد.
وی افزود: نقش رسانه ها در فرهنگ سازی صلح و سازش و عفو مورد تاکید و توجه است چراکه موضوعی بالاتر از این در تعالیم دینی وجود ندارد.
مظفری گفت: توسعه فرهنگ ارزشمدارانه مهم است و رسانه ها می توانند الگوی خوبی در این زمینه و مهمترین آن که عفو و سازش است باشند و از این تخصص در تمام اصناف و بخشها استفاده کنند.
رئیس شورای حل اختلاف کشور افزود: از گذرگاه شورای حل اختلاف به بحث صلح و سازش رسیده ایم و بیش از ۳۰ درصد پرونده های وارده به لحاظ صلح و سازش به سازش ختم شده و در برخی استانها از ۴۰ درصد هم بیشتر شده است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ صلح و سازش در قوه قضائیه مورد تاکید است، گفت: نقش شورای حل اختلاف به عنوان نهاد مردمی می تواند در کاهش ورودی پرونده ها که امروز مشکل اساسی قوه است موثرتر باشد.
وی به نقش رسانه ها در بحث صلح و سازش اشاره کرد و گفت: همانطور که رسانه ها در بیان صحیح مطالبات مردم از حاکمیت و نظام و ایفای نقش دفاع درست از مروم را دارند و همینطور در حوزه حقوق بشر که بسیار مورد توجه است و بیان خدمات ارزشمند ۴۰ ساله نظام در گام اول انقلاب و بیان این خدمات در گام دوم و در حوزه خانواده،پاسخگویی در مقابل نظام و مردم و امیدآفرینی که باید مورد توجه قرار بگیرد از موضوعاتی است که باید مورد توجه رسانه ها باشد.
وی افزود: در رویکرد صلح و سازش رسانهها میتوانند نقش آفرینی کنند و بیش از آنچه شده نیاز است به این حوزه ورود کنند.
رئیس شورای حل اختلاف کشور گفت: مجتمع فرهنگ و رسانه نه اینکه به اختلافات رسانه فقط رسیدگی کند بلکه فرهنگ صلح و سازش را در جامعه باید الگوسازی کند و امیدوارم رسانه ها به ظرفیت شوراهای حل اختلاف در این زمینه برسند.
انتهای پیام/