محمدباقر الفت در گفتوگو با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس در حاشیه نشست تخصصی بررسی ابعاد حقوقی بیانیۀ گام دوم انقلاب با اشاره به نظر قوه قضائیه در خصوص طرح جامع آموزش و پذیرش وکالت گفت: این طرح در حال تصویب در مجلس است و قوه قضائیه، نقطه نظرات فنی خود را در این خصوص به مجلس مطرح کرده است.
وی ضمن تأکید بر ایجاد بستر برای فعالیت تخصصی دانشآموختگان حقوقی، گفت: ما معتقد هستیم باید بستر برای فعالیت تخصصی تمامی دانشآموختگان حقوق در دادگاهها فراهم شود.
الفت در خصوص معایبی که انحصار وکالت در کشور ایجاد کرده، گفت: این انحصار و محدودیتی که در وکالت ایجادشده هم بازار کسبوکار خدمات حقوقی را درهم ریخته و آن را از تعادل خارج کرده و هم قوه قضائیه را از استفاده از ظرفیت علمی فرهیختگان حقوقی و کسانی که تحصیلات حقوقی دارند در محاکم محروم کرده است.
**مردم به دلیل گرانی وکالت نمی توانند وکیل بگیرند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، ضمن اشاره به گران بودن هزینه وکالت گفت: مردمی که نیازمند خدمات حقوقی هستند به خاطر گران بودن وکالت و بالا بودن تعرفه حقالوکالههای نمیتوانند از وکلا استفاده کنند.
وی در پایان ضمن اشاره به برنامهی قوه قضائیه در خصوص افزایش وکیل اظهار داشت: تلاش و برنامۀ قوه قضائیه در این خصوص است که در آینده جامعه وکالت پرتعدادتر شود.
ا نتهای پیام/