مرگ ۴ هزار کارگر تا آغاز جام جهانی قطر

به گزارش مشرق، پس از رسوایی ماه اخیر بازداشت میشل پلاتینی، رئیس معزول یوفا در جریان پرونده تحقیق اعطای رشوه قطر جهت کسب میزبانی جام جهانی 2022 و انتشار اخباری مبنی بر انتقال محل میزبانی این رقابت‌ها حالا قطر با بحران دیگری مواجه شده است.

از روز گذشته کارگران در اعتصاب گسترده‌ای شرکت کردند و حاضر به ادامه کار ساخت ورزشگاه‌های جام جهانی 2022 نیستند.

اعتصاب‌کنندگان شرایط کنونی کاری را همانند برده‌داری می‌دانند. آنها در ماه آوریل سال جاری میلادی در اعتراض به دستمزدهای پایین و عدم رعایت حقوق کارگران اعتصاب کرده بودند.

آمار قربانیان حوادث ساخت ورزشگاه‌های جام جهانی 2022 نیز در سطح رسانه‌های جهانی متغیر است. در روزهای 4 و 5 آگوست کارگران با مسدود کردن خیابان‌های کشور میزبان جام جهانی 2022 مدارکی دال بر ظلمی که بر آنها واقع شده است را به تصویر کشیدند.

کارگران برای هر ساعت کار فقط یک دلار دریافت می‌کند که در طول روز به شش دلار خواهد رسید. 28 هزار کارگر از میان مهاجران خارجی به ویژه از کشورهای نپال و هندوستان در ساخت ورزشگاه‌های جام جهانی 2022 کار می‌کنند.

آدام میلستین، خبرنگار آمریکایی نیز درباره بحران جدید قطر می‌گوید: واقعا شرایط ایجاد شده برای کارگران جام جهانی 2022 افراط‌گرایانه است.

کارگران روزانه ساعت‌ها برای دستمزد شش دلاری زیر گرمای 50 درجه‌ای کار می‌کنند. به نظرم روسیه می‌تواند میزبان جام جهانی 2022 به جای قطر باشد. آیا جام جهانی 2018 را در روسیه که عالی بود به خاطر دارید.

بر اساس این گزارش، به کارگران خارجی آب‌های تصفیه نشده برای نوشیدن می‌دهند که می‌تواند برای سلامتی آنها بسیار خطرناک باشد. تحقیقات خبرنگار آمریکایی نشان می‌دهد که حداقل روزانه یک کارگر جام جهانی 2022 می‌میرد و با این شرایط 4 هزار نفر تا زمان آغاز این رقابت‌ها جان خود را از دست خواهند داد.

برچسب ها:

ورزش