مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، درخصوص عدم قبول دفترچههای بیمه تأمین اجتماعی از سوی مراکز درمانی و بیمارستانها، اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی دو نوع خدمت درمانی به بیمه شدگان خود ارائه میدهد که یکی از آنها ارائه خدمات درمانی مستقیم و دیگری ارائه خدمات درمانی غیرمستقیم است.
وی ادامه داد: در درمان مستقیم ما بیمه شدگان میتوانند به بیمارستانها، درمانگاهها، کلینیکها و پلیکلینیکها و دیگر مراکز متعلق به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنند و خدمات درمانی لازم را بدون پرداخت هیچگونه وجهی دریافت کنند.
سالاری بیان داشت: در درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی با مراکز درمانی قرارداد منعقد میکند و بیمه شدگان با مراجعه به مراکز درمانی دانشگاهی، خیریه و خصوصی که طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی هستند میتوانند مراجعه کنند و خدمات درمانی لازم را دریافت و فرانشیز آن را پرداخت کنند و مابقی را نیز توسط سازمان تامین اجتماعی به بیمه شده پرداخت میشود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بیان داشت: اگر بیمه شدهای به مرکز درمانی غیرمستقیم مراجعه کند و آن مرکز دفترچه بیمه تامین اجتماعی را قبول نکند قطعا طرف قرارداد با تامین اجتماعی نیست و بیمه شدگان میتوانند به مراکز درمانی ملکی و یا طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنند.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بیمه شدگان تامین اجتماعی نارضایتیهایی از وضعیت درمان این سازمان دارند، گفت: نیمی از جمعیت کشور از خدمات تامین اجتماعی بهره میبرند که قطعا نارساییهایی نیز وجود دارد بخشی از این نارضایتیها در تامین اجتماعی به دلیل افزایش نرخ ارز و به تبع آن افزایش ناگهانی قیمت ارائه خدمت بوده است که ما به دنبال کاهش آن هستیم.
سالاری بیان داشت: این افزایش قیمت نرخها سازمان را در پرداخت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه کرده و ما باید پرداختها را به روز کنیم و هزینهها را نیز کاهش دهیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی یادآور شد: در همین راستا موضوع پرونده الکترونیک را اجرایی کردهایم و بیمه شدگان دیگر نیازی به دفترچه درمانی در مراکز ملکی تامین اجتماعی ندارند و با تعاملی که با وزارت بهداشت صورت گرفته است نیز دفترچههای درمانی در مراکز طرف قرارداد با این سازمان نیز حذف خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه افزایش تعرفهها موجب نارضایتی شده است، گفت: امیدوارم بتوانیم با اجرای نسخه الکترونیک بتوانیم روند بهتری را پیش ببریم و کیفیت خدمات را افزایش دهیم.
سالاری یادآور شد: در حال حاضر بدهی تامین اجتماعی به مراکز درمانی طرف قرارداد خود و داروخانهها 13 هزار میلیارد تومان است و این سازمان ماهیانه 9500 میلیارد تومان هزینه دارد تا مطالبات خود را بتواند پرداخت کند.
انتهای پیام/