عیسی امینی در گفتوگو با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، گفت: متاسفانه گاهی جامعه وکلا به انحصار در جذب، متهم میشوند؛ این در حالی است که تعداد بسیار زیادی از این جامعه بیکارند و جذب سالانه توسط کانون وکلا نسبت به سایر جذبهای دیگر بسیار کم بوده و این نوعی بیعدالتی است که در مورد جامعه حقوقی مطرح میشود.
وی با اشاره به آمارهایی در مورد تعداد وکلا نسبت به جمعیت کشور گفت: در حال حاضر این نسبت 1050 به یک است و درواقع نشان میدهد در مقایسه با سایر کشورها مانند ژاپن، مالزی، ارمنستان یا فرانسه کمبود وکیل نداریم.
امینی گفت: این در حالی است که وکیل تسخیری و معاضدتی در سایر کشورها بودجههای کامل و دقیقی دارد و حتی حقوق ثابتی میگیرند، اما از سال 80 تاکنون بودجهای در این قالب از سوی وکلا دریافت نشده و نمیدانیم بودجه آن چه شده است.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: با وجود عدم دریافت بودجه، بارمان مضاعف و دو برابر شده است و از ارائه خدمات کوتاهی نکردهایم. برای رسانهها، روزنامهنگاران، بهزیستی، محیط زیست، کمیته امداد، بنیاد شهید و بسیاری از نهادهای دیگر خدمات رایگان حقوقی میدهیم، اما آنچه در مورد ما به تصویر کشیده میشود، یک تصویر ناعادلانه است.
وی افزود: این نهاد حتی اگر در فشار هم باشد و از بودجه کافی برخوردار نباشد هم از ارائه خدمات حقوقی رایگان کوتاهی نکرده و با این که میزان مراجعه به ما بسیار زیاد است، اما کار مردم را زمین نگذاشتهایم.
امینی تصریح کرد: در کشور ترکیه با یک تعلل، وکلا قلم خود را پایین گذاشتند اما ما این گونه رفتار نمیکنیم و انتظار داریم نگاهها نیز دقیقتر شود.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به اینکه اخیرا نامههایی نوشته میشود در مورد عدم پرداخت مالیات از سوی وکلا، گفت: این نهاد قائل به خودانتظامی است، فرار مالیاتی در این جامعه حقوقی نادر است و چنانچه گزارشی به دست ما برسد با آن برخورد میکنیم و برای رفع اطاله دادرسیها به میدان خواهیم آمد.
وی افزود: افرادی که به ما تهمت انحصارطلبی یا حقالوکالههای نجومی میزنند خودشان موسسات حقوقی غیرمجاز دارند یا حقوقهای آنچنانی میگیرند. بنابراین ما انتظار داریم نقدهای بجا از این مجموعه شود و دغدغههایمان با دید کارشناسانه نقد و بررسی شود.
انتهای پیام/