نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمریکاییها با راه انداختن ائتلاف نظامی با ادعای برقراری امنیت کشتیرانی در خلیج فارس به دنبال افزایش تنش، درگیری و کشمکش در منطقه هستند،که قطعا این ائتلاف به نتیجه نخواهد رسید.
بیشتر بخوانید:
جهانگیری: ثبات و امنیت سواحل شمال و جنوب و تنگه هرمز خط قرمز ایران است
امنیت منطقه باید توسط کشورهای ساحلی تامین شود
چهار نقطه ضعف عربستان در صورت درگیری جدی با ایران
وی تصریح کرد: آمریکا عامل اصلی ناامنی در منطقه است و معتقدیم امنیت میبایست برای همه کشورهای منطقه باشــد و ناامنی در هریک از کشورها و یا علیـــه یکی از کشــورها را قابل قبــول نمی دانیم و معتقدیم منطقه نباید جولانگاه حضور بیگانگان شود؛ ائتلاف نظامی که آمریکا به بهانه تأمین امنیت کشتیرانی آن را دنبال می کند موجب افزایش بیشتر ناامنی خواهد شد.
حسن بیگی اظهار داشت: تمایل مقامات صهیونیستی برای پیوستن به ائتلاف نظامی امریکا در منطقه اقدام احتمالی بسیار تحریک کننده بوده و برای منطقه می تواند عواقب فاجعه باری به دنبال بیاورد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تحولات امید بخش در منطقه گفت: در جبههی یمن انصارلله در اوج قدرت قرار دارد و ائتلاف سعودی به شدت متزلزل شده است.اماراتی ها هم دیگر نمی تواند در یمن ادامه دهند چون اگر در خلیج فارس اتفاقی بیفتد آن ها فقط همین یک مرز را دارند.
وی ادامه داد: تحول دیگر در خلیج فارس است و آن توانایی ایران است که به ظهور رسیده و متحدین آمریکا را به این نتیجه رسانده که جلوتر از این نمی توانند بیایند، بنابراین ائتلافی شکل نخواهد گرفت.
حسن بیگی تصریح کرد: به نظر من آمریکا به دنبال ایجاد نا امنی در منطقه و افزایش قیمت نفت به ۲۰۰ دلار است. آمریکایی ها در بن بست اقتصادی قرار گرفتند و به دنبال این هستند که شرایط اقتصادی کشورهای مصرف کننده نفت را با بحران مواجه کنند تا توجیهگر رفتار خود در منطقه و جهان باشند.